Vízlabda Eb: Irány a döntő!


Olaszország 3.20, döntetlen 7.10, Magyarország 1.58
Óriási küzdelemben jutottak tovább az olaszok: Horvátországot 8-7-re verték a negyeddöntőben. Egyébként Olaszország az A jelű csoport második helyén végzett, a csoportkör alatt öt mérkőzésből hármat megnyert és kétszer játszott döntetlent. (Az oroszokat, románokat, grúzokat megverték; Montenegróval és Görögországgal döntetlent játszottak.)

A magyar válogatott száz százalékos teljesítménnyel jutott el az elődöntőig és mivel a B csoport első helyén végzett a csapat, ezért automatikusan kvalifikálta magát az elődöntőbe. (Így aztán többet is pihenhettek a srácok.) Szoros meccset igazából csak a szerbek és a horvátok ellen játszottunk (8-6 és 7-6), a többi csoportmeccsen rendre tíz fölött termeltek a fiúk.

Elmondható, hogy általában egy negyed kellett ahhoz, hogy teljes fordulatszámra pörögjön föl a csapat, úgyhogy nagy eséllyel az olaszok ellen sem kell gólesőre számítani az első negyedben. Mondjuk az is elég valószínű, hogy nem fogjuk megszórni Olaszországot, szoros meccsre számíthatunk.

Nem lesz könnyű meccs, de annyira együtt van a csapat, hogy nem kérdéses, hogy magyar férfi vízilabda válogatott döntőbe fog kerülni.

Tipp:

Magyarország nyeri a meccset @ 1.58

Gólok 16.5 alatt @ 1.85