Vízilabda Eb: Kötelező a győzelem


Magyarország, döntetlen 22.00, Franciaország 22.00
Kicsit nehezen kezdődődött a spanyolok elleni meccs, mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy az első negyed után 2-2-es döntetlennel fordultak a csapatok. Mindez talán betudható annak, hogy kicsit lámpalázasak voltak a fiúk a nagyszámú hazai közönség előtt. Szerencsére ezen hamar túllendültek, és a végén sikerült magabiztos győzelemmel kezdeni az Európa Bajnokságot (12-9).

Látszott, hogy együtt van a csapat és a döcögősebb kezdés ellenére a válogatott végig kézben tartotta a mérkőzést. Ebből kifolyólag a franciák ellen sem lehet semmi gond.

Már csak azért is, mert Franciaország 2001 óta nem vett részt semmilyen nagy volumenű megmérettetésen (Eb, vb vagy olimpia), ebből azért levonhatjuk a megfelelő következtetéseket arra nézve, hogy hol is tart napjainkban a francia vízilabdázás.

Tegnap egyébként durva vereséggel kezdték a franciák az Eb szereplésüket: 16-5-re kaptak ki Szerbiától. Persze erre lehetett számítani, hiszen a szerb válogatott évtizedek óta a világ elitbe tartozik. Csakúgy, mint a magyar csapat, úgyhogy nagy eséllyel mi is rendesen megszórjuk ma este őket.

Tippek:

Gólok az első negyedben 4.5 felett @ 1.70

Gólok 19.5 felett @ 1.85