Olimpia: Nagyszerű rajt után jöhet a második meccs


Spanyolország2.14  döntetlen6.30  Magyarország2.14

Nagyszerűen kezdte olimpiai szereplését a magyar női vízilabda-válogatott; 13-11-re legyőzte Kínát. A siker nem utolsó sorban a nagyszerű csapategységnek köszönhető – két és fél év után sikerült újra megverni világversenyen a kínaiakat.

A spanyolok viszont borzasztó nagy pofonba szaladtak bele rögtön az első csoportmeccsen: 11-4-re kikaptak az Egyesült Államoktól. Ugyanakkor ez az eredmény csalóka lehet, hiszen a spanyol válogatott egyáltalán nem gyenge csapat, sőt. Emlékezzünk csak vissza a januári Európa-bajnokságra, ahol rendre gólzáporos győzelmeket arattak, aztán az elődöntőben a szintén nagyon jó hollandok állították meg őket. Végül ugyan a bronzmeccset is elbukták Belgrádban, az olaszokkal szemben, de ettől még remek csapatról van szó.

Az oddsok alapján abszolút háromesélyes mérkőzésnek tűnik ez az összecsapás és hát valóban bármi megtörténhet. Azt láthattuk, hogy a mieink képesek roppant koncentráltan játszani, a kérdés csipán annyi, hogy a spanyolok talpra tudnak-e állni egy ilyen nagy arányú vereség után? Ha igen, akkor reméljük, hogy nem pont ellenünk támadnak majd fel.

Tipp: Magyarország -1 @ 2.55