Gyere Kína, megeszlek!


Benedek Tibor csapata a C csoportban Ausztráliával, Kínával és Szerbiával versenyzik majd. A mieink ma késő délután a kínai válogatottal méri össze az erejét. Anélkül, hogy lebecsülnénk az ellenfelet, kijelenthetjük, hogy ez lesz a legkönnyebb meccs az egész vb-n. Ezt mutatja a 1.02-es szorzó is hazánk válogatottja mellett. Így aztán talán érdemesebb a gólok számára fogadni, de a bátrabbak hendikeppes megoldást is választhatnak. Egyébként válogatottunk nyugodt körülmények között készült a mérkőzésre, és olyan játékosok is szerephez juthatnak ma, akik eddig még nem játszottak világbajnokságon.

Ami a mai nap többi mérkőzését illeti: a németek és az olaszok győzelmére nagyjából rizikó nélkül tehetünk pénzt, ezzel - ha minimálisan is - de kicsit feltuningolhatjuk az eredő oddsot. Aztán ott van még az esti Spanyolország – Új-Zéland összecsapás is, aminek kapcsán ismét a gólok számát érdemes megtippelni.

Tippek:

Magyarország – Kína gólok száma 19.5 felett @ 1.85

Olaszország – Románia 1 @ 1.20

Németország – Kazahsztán 1 @ 1.26

Spanyolország – Új-Zéland gólok száma 22.5 felett @ 1.85

A kombináció eredő szorzója @ 5.17


A nyár közepe nem nagyon kedvez a futball vagy a tenisz rajongóinak, így itt a lehetőség, hogy jobban teljen az idő mire a kedvenc bajnokságaid újra elindulnak! Fogadj minél több sportágra, hogy minél nagyobb bónuszt zsebelhess be: július minden hetében 5000Ft bónuszra tehetsz szert!