Barátunk, a papírforma


Merész András tanítványai a D jelű csoportban Brazíliával, Kazahsztánnal és Olaszországgal  csapnak majd össze. Ebből a trióból nyilván az olaszok elleni meccs lesz nagyon nehéz, a kazahokat és a brazilokat viszont kötelező legyőzni.

Azokat a brazilokat, akik a riói olimpiára építenek csapatot ezért valószínűleg nem lesz könnyű ellenük, mindenestre igencsak csalódottak lennénk, ha nem jönne össze a győzelem. Egyébként a lebonyolítás miatt egyáltalán nem kötelező megszerezni a csoportelsőséget (de azért erősen ajánlott), mert mindenki továbbjut. Ugyanakkor egyáltalán nem mindegy, hányadik helyre érünk oda, mivel a D csoportot végül majd a C jelű kvartettel eresztik majd össze úgy, hogy az első helyezett a negyedikkel, a másodikak pedig a harmadikokkal játszanak.

A vasárnapi meccsek közül igazság szerint csak egy olyan akad, ami kétes kimenetelű: a Spanyolország – Hollandia összecsapáson bármi megtörténhet, viszont a hazai pálya előnye valószínűleg a spanyol hölgyek javára billenti majd a mérleg nyelvét.

Tipp:

Ausztrália – Új-Zéland 1 @ 1.01

USA – Görögország 1 @ 1.43

Kanada – Nagy-Britannia 1 @ 1.18

Magyarország – Brazília 1 @ 1.01

Spanyolország – Hollandia 1 @ 2.15

A kombináció együtt @ 3.70

A nyár közepe nem nagyon kedvez a futball vagy a tenisz rajongóinak, így itt a lehetőség, hogy jobban teljen az idő mire a kedvenc bajnokságaid újra elindulnak! Fogadj minél több sportágra, hogy minél nagyobb bónuszt zsebelhess be: július minden hetében 5000Ft bónuszra tehetsz szert!