Vb döntő: 10 hasznos statisztika a Németország-Argentína meccsre


10. Németország nyolc alaklommal játszott eddig vb döntőt, ebből hármat nyert meg. Most ők a favoritok 1.65.

9. A németek a legutóbbi hét évtizedben legalább egyszer mindig bejutottak a döntőbe. Több, mint kétszeres szorzója van annak, hogy a rendes játékidőben megnyerik a finálét 2.25.

8. Argentína négyszer jutott döntőbe, ebből kettőt megnyert. 2.25-szeres pénzt ér, ha ők lesznek a világbajnokok.

7. Németország legutóbbi négy döntőjéből csak egyet nyert meg. 3.50-szeres szorzója van egy esetleges argentin győzelemnek a rendes játékidőben. 

6. Ez a párosítás többször esett meg világbajnoki döntőben, mint bármelyik más.  3.15-szeres pénz üti a markunkat, ha hosszabbításra kerül sor.

 

5. A legutóbbi döntőre Németország és Argentína között 1990-ben került sor, akkor a németek nyertek 1-0-ra. Egy ugyanilyen eredmány, most majd' hétszeresen térül meg 6.75.

4. Joachim Löw tanítványai 17 meccses veretlenségi sorozattal bírnak: 12 mérkőzést megnyertek, ötször ikszeltek. A kétesélyes fogadás (1X) szorzója 1.33.

3. Argentína legutóbbi három meccsén nem kapott gólt. Ha Alejandro Sabella fiai most is megússzák kapott gól nélkül, azzal mi is jól járunk 5.10.

2. Lionel Messinek több gólhelyzete volt a vb alatt (21), mint bárki másnak. 4.75-szeres szorzón pörög, ha a Barca támadója lövi az első gólt.

1. Thomas Müller lehet az első játékos, aki kétszer egymás után szerzi meg vb-n a gólkirályi címet. Jelenleg öt gólnál jár, még kettő kellene, hogy megelőzze James Rodriguezt. 12.00-szeres pénzt ér, ha ma két gólt lő.