Van élet Falcao nélkül?


Malaga 8.00, döntetlen 5.30, Barcelona 1.33

Az első mérkőzésen 2-2-es döntetlen született a Barcelona otthonában és mintha ez kicsit megtörte volna a katalánok fantasztikus lendületét, mert a rákövetkező bajnokin már kikaptak a Real Sociedad otthonában. Várhatóan nem lesz egyszerű javítani Malagában, de az mindenképp bizakodásra adhat okot a Barcának, hogy idén már nyertek bajnokin 3-1-re a Malaga vendégeként. Valószínű, hogy Messiék nekiugranak majd ellenfelüknek, hiszen gólokat kell lőni a továbbjutáshoz.

A Malaga ugyan jó őszt produkált, első helyen jutottak tovább a Bl csoportjukból, a bajnokságban is előkelő helyen állnak, azonban a klub anyagi problémái miatt az UEFA kizárta a csapatott a következő olyan európai kupasorozatból, amelyikbe bejutnak, és ez nem biztos, hogy jó hatással lesz a csapat teljesítményére.

Tipp: Az első gólt a Barcelona lövi @ 3.20

A másik mérkőzésen Real Betis fogadja az Atletico Madridot. A fővárosi csapat az előző meccsen 2-0-ás győzelmet aratott Madridban.

Real Betis 3.05, döntetlen 3.35, Atletico Madrid 2.25

A hétvégén súlyos veszteséget szenvedett az Atletico: Falcao megsérült és körülbelül három hétig nem lesz bevethető. A 26 éves csatár eddig 20 bajnokin 18 gólt szerzett, így pótlása finoman szólva is nehéz lesz.

Azonban így is valószínű, hogy behúzzák a továbbjutást a jó formában lévő Betis ellen, akik idén csak egy meccset vesztettek el, mondjuk azt pont az Atletico ellen.

Tipp: Real Betis – Atletico Madrid 2-1 @ 10.50