Újabb kupameccs Madridban


Az Atletico Madrid sima, három gólos vereséget szenvedett a hétvégén Bilbaoban, de még pár nappal előtte 1-1-es döntetlennel továbbjutott a Kupában a Betis ellenében. Most a másik sevillai csapat állja útját.

Atletico Madrid 1.60, döntetlen 3.80, Sevilla 5.50

Az Atletico az idei Kupában elég meggyőző teljesítményt nyújt. Négy győzelem, két döntetlen az eddigi mérleg. Hat meccs alatt tíz gólt lőttek és csak egyet kaptak, azt is a legutóbbi 1-1 alkalmával. Ez akár intő jel is lehet számukra, de ha ez nem, akkor a hétvégi sima vereségük mindenképp.
Azonban mindkét meccset idegenben játszották, amit azért fontos kihangsúlyozni, mert az idei szezonban az Atletico minden hazai meccsén betalált eddig. Persze Falcao kiválásával lehet, hogy megszakad ez a szép sorozat.

A Sevillának sem megy rosszul az idén a Király Kupában, ráadásul hétfőn győzelemmel hangoltak. A Granadát verték 3-0-ra, előtte a Kupában pedig négyet vágtak a Zaragozának (mindkét meccset hazai pályán játszották). Hat kupameccsükön összesen 16 gólt szereztek és hármat kaptak mellé. Négy meccsen győztek, egyszer kikaptak és szintén egy alkalommal játszottak döntetlent.

A Sevilla egyébként nem is olyan régen megnyerte a Király Kupát (2010) és összesen ötször vihették haza a trófeát. Ezzel szemben Atletico 1996-ban nyerte meg utoljára a sorozatot, viszont története során kilencszer jutott el a döntőig, melyeket rendre meg is nyert.

Tipp: Az első félidő 0-0-ra végződik @ 2.65