US Open: hogy állnak a lányok?


Mivel a US Open indulásakor csak a fiúkkal foglalkoztunk – egyébként fontos hír, hogy Roger Federer meglepetésre három szettben kizúgott Tommy Robredo ellenében –, most vetünk egy pillantást a lányokra is, annak ellenére, hogy a mi Marijánk sérülése miatt éppen a Karib-tengerben fürcsizik ahelyett, hogy a labdát püfölné New Yorkban. De amúgy is itt van nekünk még Daniela Hantuchova, ha csak ilyen szemmel vagyunk hajlandóak nézni a női tornát, és hát miért ne tehetnénk meg, amikor a nőnemű sportrajongók is mindig a legsármosabbnak szurkolnak... Tehát csajok és pénz, sport köntösbe öltöztetve, ráadásul még mi is kaszálhatunk – kell ennél több?

Az már a torna leges-legelső labdamenete előtt is világos volt, hogy a korábbi négyszeres győztes, jelenlegi címvédő Serena Williams lesz a favorit, és ez természetesen azóta se változott, Serenát jelenleg 1.55-tel lehet megtenni végső győzelemre, de ez is csökkenni fog, amennyiben az éjjel megrendezésre kerülő negyeddöntőben túljut Carla Suárez-Navarrón (@ 1.03/14.00) – az oddszból is látszik, hogy ez feltehetően így lesz, ahogyan eddigi két találkozójuk alkalmával (egy idén salakon Rómában, egy az Ausztrál Openen 2010-ben) is az amerikai hölgy diadalmaskodott.

Az első számú kihívó eredetileg is Victoria Azarenka volt (@ 3.50), aki tavaly kikapott Serenától a döntőben, és mivel a belorusz lány állva maradt, ez természetesen nem is változott – délután Ana Ivanovicsot kell legyőznie ahhoz, hogy ez továbbra is így maradjon, ez pedig korántsem tartozik a megoldhatatlan feladat kategóriájába (@ 1.13/6.25), ugyanis a szerb lány ellen legutóbbi három meccsét egyaránt megnyerte, mindegyiket más borításon. A győztesre majd Daniela Hantuchova (@ 90.00) vár a negyeddöntőben, ugyanis miután az időjárás kibabrált velük, ők még le vannak maradva egy körrel.

Radwanska és Errani kipottyanása után az eredetileg ötödik kiemelt Li Na a következő a sorban, ha a végső győzelemre való esélyesség szerint veszzük végig a mezőnyt (@ 11.00), és mivel a kínai hölgy azzal a Jekatyerina Makarovával csap össze kora este (@ 1.24/4.00), akit eddig háromszor elvert kemény borításon, elég valószínű, hogy az elődöntőben ő mérheti majd össze a tudását Serenáéval.

Még két játékos van versenyben, akikről nem beszéltünk, két olasz teniszezőnő, Roberta Vinci és a 83. helyen rangsorolt, kisebb meglepetésre idáig jutó Flavia Pennetta. Ők a későbbiekben esnek majd egymásnak az elődöntőért, a mai nap folyamán párosban csapnak össze: Vinci az esélyes Errani oldalán (@ 1.28), míg a Garrigues/Pennetta tandem az underdog (@ 3.50). Egyesben eddig 4–4-re állnak egymással szemben, és az utóbbi néhány évben nem is találkoztak.

Mivel jól fizető, de ésszerű tippsort ebből a kínálatból nehéz összedobni, ezúttal inkább az élő fogadást tudom ajánlani, mondjuk, az Ivanovics–Azarenka meccsen, amely fogadási oldalunkon streamen is követhető lesz 17.05-ös kezdettel.

Bevállalós tipp: Ivanovics–Azarenka 1-2 @ 4.40


Újra itt van az Unibet Open Élő fogadás bajnokság! Itt az esélyed, hogy megszerezd részedet a 20 000€-s nyereményalapból ! Biztosítsd be a helyedet a döntőben és nyerd meg az 7 500€-s első díjat! Fogadj a kedvenc sportjaidra élőben, és nyerj!