Spanyol tippek vasárnapra


Valencia 1.40, döntetlen4.20, Mallorca 8.00
A Valencia kedden kikapott a Bajnokok Ligájában 2-1-re hazai pályán a PSG-től. Most megint a házigazda szerepét töltik be, de az ellenfél már korántsem olyan erős, mint a hét elején volt. A Mallorca ugyanis nyeretlen a bajnokságban még az idén, az öt legutóbbi meccsükből négyet elvesztettek és csak az előző fordulóban tudtak döntetlent kiharcolni otthon az Ossasuna ellen (1-1). Tizenhárom gólt kaptak ezeken a meccseken és csak hatot tudtak lőni.

A Primera Divisonban három meccs óta nem talált legyőzőre a Valencia, mondjuk előtte a Real hintett nekik egy ötöst Mestallaban, viszont a Barcelonával 1-1-es döntetlent játszottak, ami szép teljesítmény. Múlt héten a Celta Vigo vendégeként győztek 1-0-ra.

Tipp: Hendikeppes fogadás (0-1), a Valencia nyeri a meccset @ 2.14

Real Valladolid 3.40, döntetlen 3.30, Atletico Madrid 2.10
Mintha kisebb hullámvölgybe került volna a Valladolid, pedig jól indult számukra az év. Két győzelem után jött a vereség a Levante otthonában és azóta csak két döntetlenre futotta az erejükből. Igaz, otthon idén csak a Barcelonától és a Realtól kaptak ki, azóta két győzelem és egy döntetlen a hazai mérlegük.

Az Atletico Madridban szenvedett vereséget az Európa Ligában a Rubin Kazanytól, viszonylag simán (0-2), így a továbbjutásuk igencsak kétségessé vált. A múlt heti bajnokin pedig a Rayo Vallecano otthonában kaptak ki 2-1-re, szóval a fentebb vázolt hullámvölgy a madridiakra is igaz lehet. Ráadásul idegenben még nem nyert idén az Atletico, pedig kellenének a pontok, hogy megtartsák a második helyezésüket.

Tipp: A vendégcsapat nem szerez pontot @ 3.90

Real Madrid 1.18, döntetlen 6.00, Rayo Vallecano 14.00
Még talán maga Mourinho sem tud kiigazodni mostanában a Real Madridon. Szinte teljesen random jönnek az eredmények, ahogy esik, úgy puffan. Vereség Granadában, majd fölényes győzelmet hozó, ellentmondást nem tűrő játék otthon. Még a Manchester United ellen is jól játszott a Real szerdán, bár a helyzeteket senki nem fogja belőni helyettük, az 1-1 pedig kevés lesz az Old Traffordon. Mondjuk otthon idén még nem kaptak ki, viszont két döntetlen is becsúszott, bár egyik sem a bajnokságban, hanem kupameccseken.

A Rayo is vegyesen szerepel eddig a bajnokságban, helyes kis sormintát hoztak össze az elmúlt öt meccsen – egy győzelem, egy vereség, majd ugyanígy ciklikusan. Ha így nézzük, akkor az Atletico múlt heti legyőzése után most menetrendszerűen vereség következik, ami egyébként a Real otthonában bárkivel megeshet.

Tipp: Szögletek száma kevesebb, mint 11.5 @ 2.00