Spanyol tippek vasárnapra


Real Madrid 1.15, döntetlen 7.00, Getafe 16.00

A héten a Real továbbjutott a kupából (1-1-es döntetlent ért el a Valencia otthonában, de ez is elég volt), azonban súlyos árat fizetett érte: Casillas ujja eltört és nagyjából három hónap múlva lesz újra bevethető a kiváló hálóőr.
A sorozatos pletykák a csapaton belüli széthúzásról sem a madridiak helyzetét erősítik, és Mourinho azt is közölte a héten, hogy a bajnoki cím elúszott már. Persze ehhez a megállapításhoz nem kell edzőzseninek lenni, elég ha a tabellára nézünk.

Mindenestre a Getafe nem valószínű, hogy meglepi a Királyi Gárdát, ahhoz túl jó futballisták rúgják a bőrt a Realban és idén még nem nyert bajnokit a kisebbik madridi csapat. Viszont ezen a meccsen rendezheti sorait a Real, hiszen jövő héten a Barcelonát kéne legyűrniük a kupában.

Tipp: Gólok száma kevesebb, mint 3.5 @ 1.95

Barcelona 1.08, döntetlen 9.00, Osasuna 23.00

A fenti párosításról egy dolog juthat eszébe egy Barca drukkernek: kötelező győzelem. A kiesőhelyen álló Osasuna három idei bajnokijából egyet nyert, egyet elveszített és egy értékes pontot rabolt Real otthonából. Talán hasonló bravúrra készülnek most is.

A Barcelona simán továbbjutott a héten a kupából, és hazai pályán valószínűleg mindent megtesz majd azért, hogy feledtesse szurkolóival a múlt heti, Real Sociedad elleni fiaskót. Jövő héten meg jöhet az El Classico!

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.20

Athletic Club Bilbao 2.95, döntetlen 3.30, Atletico Madrid 2.35

A Bilbao idén még nem nyert meccset a bajnokságban, két vereség és egy döntetlen a mérlege. Ebből egy mérkőzést otthon bukott el. Az Atletico idén még nem kapott ki, és a kupából is továbbjutott a héten. A gólfelelős Falcao kidőlése érzékeny veszteséget jelent, ezért nem biztos, hogy sima lesz a bilbaói túra.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.15