Öt ok, amiért Argentína nyeri a világbajnokságot


1. Lionel Messi

Kezdjük a legnyilvánvalóbbal: Cristiano Ronaldo már rég otthon pihenget, Luis Suarezt hazaküldték kicsit elgondolkodni azon, hogy mit is csinált, és sajnos Neymar számára is végetért a világbajnokság. Így csak Lionel Messi maradt a vb-n, mint világsztár. A belgák elleni negyeddöntőben egészen jól játszott, lényegében a hátán viszi a csapatot.

2. Gonzalo Higuain megtalálta a góllövő cipőjét 

A csatár első gólját lőtte a vb-n Belgium ellen, ilyenformán elvárható tőle (na meg amúgy is), hogy a hollandok hálóját is bevegye az elődöntőben. A Napoli támadóját sok kritika érte eddigi teljesítménye miatt, de azzal, hogy szombaton továbblőtte csapatát, minden meg van bocsátva neki. 

3. Javier Mascherano óriási volt

Az argentin válogatott támadójátéka nagyban függ Messitől, viszont ne felejtsük el, hogy Javier Mascherano a csapat motorja a középpályán. A West Ham és a Liverpool egykori játékosa nagyszerű teljesítményt nyújtott Belgium ellen, hiába faragta őt rendesen Axel Witsel és Marouane Fellaini. Ráadásul a holland csapat gyenge pontja pont a középpálya közepén található, miután Nigel de Jong megsérült.

4. Sergio Aguero felépült 

Sergio Aguero felépült, és új lendületet adhat az argentinok támadójátékának főleg azután, hogy Angel di Maria kidőlt a sorból. Ugyanakkor nagy eséllyel nem lép majd pályára kezdőként, de a padról beállva nagy hasznára lehet a csapatnak. 

5. Argentína még soha nem kapott ki elődöntőben

Argentína kétszer nyerte meg a világbajnokságot, egyszer kapott ki döntőben, és négy alkalommal szenvedett vereséget a legjobb nyolc között. Viszont az argentinok még soha nem kaptak ki az elődöntőben, miért pont most fordulna ez elő?

Argentína nyeri a vb-t @ 3.50 - Fogadj most!