Olasz meló: Három tipp az üdvösséghez


Juventus 1.18, döntetlen 7.00, Genoa 15.00

A múlt hétvégén simán nyert a Juve, annak ellenére, hogy sok a hiányzó a csapatnál. Kedden 1-1-et játszottak a kupában így sorozatban a negyedik tétmeccsén maradt veretlen.A Juve pályaválasztóként eddig kétszer kapott ki haza pályán a bajnokságban a nyolc győzelem és egy döntetlen mellett. Nem is olyan rég a másik genovai csapat (Sampdoria) nyerni tudott a Delle Alpiban, de nem valószínű, hogy a Genoa képes lesz hasonló teljesítményre. A kiesőhelyen álló csapat szörnyű formában van, az utóbbi hét bajnokiból egyet sikerült megnyerniük.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.25

Bologna 2.90, döntetlen 3.70, Roma 2.25

A kupában jól megy Tottiéknak, viszont a bajnokságban bukdácsol a Roma. Három bajnoki meccs óta nyeretlen a gárda és most annak a Bolognának az otthonába látogatnak, melynek a hazai mérlege egész csinos (4-3-3). A Roma kilenc idegenben játszott meccsből ötöt nyert és hatot vesztett eddig, döntetlen eddig nem volt. Talán pont ezért lesz majd egy klasszikus 0-0, vagy esetleg 1-1 a végeredmény.

Tipp: Bologna - Roma 1-1 @ 8.00

Parma 2.95, döntetlen 3.25, Napoli 2.45

A Parma előrébb is lehetne a tabellán, ha otthoni formában (6-4-0) tudna idegenben is játszani. Öt forduló óta nem találtak legyőzőre, három győzelem és két döntetlen a mérleg, ebből a Juve elleni egy pont igazán értékes. A Napoli is hasonlóan jól szerepel, négy meccs óta nem kapitulált a szicíliai csapat. Parmában utoljára hét évvel ezelőtt kaptak ki, ez mindenképpen bizakodásra adhat okot számukra, mindemellett idegenbeli mérlegük is elég jó (5-2-3).

Tipp: Parma - Napoli 1-2 @ 10.50