Zöld-fehér találka Pesten


Ferencváros1.85  döntetlen3.40  Győr3.80
Több okból is érdekes lesz ez az összecsapás: egyrészt a Fradi-ETO meccsek hagyománya miatt, másrészt pedig azért mert a vendégek kispadján az a Vasile Miriuta ül, akit egy fradistának sem kell különösebben bemutatni. A harmadik ok pedig az, hogy Varga Roland télen a Győrből érkezett a Fradihoz és egy percig sem titkoltan azért döntött így, mert a Rába-parti városban már nem látott fejlődési lehetőséget.

Szerdán 5-0-ra nyert a Magyar Kupában az FTC, az NB2-es Csákvár volt az ellenfelük. A Győr nyilván nagyobb ellenállást foga majd kifejteni, viszont vegyük figyelembe, hogy a Fradi a Chelsea elleni nyitómeccset leszámítva még nem kapott ki új otthonában.

A Győr már nem érdekelt a Magyar Kupában, legutóbbi tétmeccsük a hétvégi, Videoton elleni bajnoki volt. A mérkőzés 2-2-es döntetlennel ért véget úgy, hogy a 91. percben született az ETO egyenlítő találata. Miriuta a sajtónak nyilatkozva el is mondta, hogy nem áll szándékában változtatni a második félidőben nagyszerűen játszó csapaton. 

Tipp: Szerzett gólok 00:00-29:59 NEM @ 1.86 

Videoton1.22  döntetlen5.25  Nyíregyháza12.00
A fehérváriak is kupameccset játszottak szerdán, és ha nehézségek árán is, de 2-1-re legyőzték a Pécset hazai pályán. A fentebb említett vasárnapi pontvesztés miatt máris hat pontra olvadt a Videoton előnye a második helyezett MTK-val szemben és mivel elég nehéz a Vidi tavaszi programja (idegenben játsszák majd a rangadókat) ezért gyakorlatilag minden pontot otthon kell tartaniuk. Egyébként hazai pályán ebben a szezonban csak a Debrecent (1-2) és a Fradit (0-0) nem tudták megverni.

Jól rajtolt az átalakított Nyíregyháza: Paksról elhoztak egy pontot, majd az előző fordulóban hazai pályán verték 2-0-ra a Honvédot. Biztos nem adják majd olcsón a bőrüket most sem.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.40


Debrecen1.58  döntetlen3.65  Újpest5.25
Még a magyar viszonyokhoz képest is gyenge színvonalú meccsen nyert a Loki 1-0-ra múlt héten a Puskás Akadémia vendégeként. Egyébként igen szép bajnoki sorozatot tudhat magáénak a DVSC: utoljára tavaly szeptember végén kaptak ki és azóta egy Fradi elleni iksz kivételével az összes mérkőzésen begyűjtötték a három pontot.

Az Újpest hagyományosan jól szerepel Debrecenben, ugyanakkor, ha abból indulunk ki, amit a Pécs ellen produkáltak múlt héten a lilák, akkor valószínűleg nem sok babér terem majd nekik a cívisek otthonában. De ugyanígy említhetnénk a Gyirmót elleni kupatalálkozót szerdáról, ami gól nélküli döntetlennel ért véget.

Nem lenne meglepő, ha zsinórban harmadik tétmeccsükön is gólképtelenek maradnának a lilák, hiszen a világon semmi nem utal arra, hogy megoldódtak volna a csatárgondjaik.

Tipp: Hazai csapat nyer úgy, hogy nem kap gólt @ 2.55

Eredő odds: 11.38