A Vasas lesz a magyar Leicester?


Diósgyőr2.00  döntetlen3.25  Honvéd3.60
Jól kezdte a szezont a Diósgyőr, az első két fordulóban győzni tudtak előbb a Videoton vendégeként, majd hazai pályán az Újpest ellen (mindkét mérkőzésen 2-1-re nyertek). Aztán jött a harmadik forduló, amikor is óriási pofonba szaladtak bele: az Üllői úton 6-2-re verte el őket a Fradi. Egy ilyen vereség után mindig nagyon nehéz az újrakezdés, de talán hazai környezetben képes lesz a DVTK talpra állni.

Az előző fordulóban a Hali vendégeként játszott 1-1-es döntetlent a Honvéd. Annak a meccsnek az érdekessége, hogy mindkét találat öngól volt. Ezt megelőzően 2-0-ra verték az Újpestet, illetve hazai pályán 1-0-ra kikaptak a Ferencvárostól.

A két együttes legutóbbi három egymás elleni meccse rendre 2-1-es végeredményt hozott – kétszer a Honvéd, egyszer pedig a DVTK nyert ilyen arányban. Egyáltalán nem volna meglepő, ha ismét gólt szerezne mindkét csapat.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 2.00


Paks6.00  döntetlen4.00  Ferencváros1.50
Három forduló alatt két pontot gyűjtött a Paks. Előbb a Debrecennel majd pedig a Videotonnal játszottak 1-1-es döntetlent, aztán a múlt hétvégén kikaptak Újpesten 1-0-ra. A tolnai klubnál nyilván nem ilyen rajtra számítottak és hát a hazai pálya ellenére a Ferencváros ellen sem lesz könnyű dolguk.

Ugyanis ami nem megy a Fradinak nemzetközi színtéren, az nagyon is jól működik a hazai bajnokságban. Azaz jobbára végigdominálják a meccseket, nem véletlenül tudtak győzni mind a három fordulóban (a Haladás, a Honvéd, majd a Diósgyőr ellen).

Ráadásul a bajnoki címvédő FTC 2014 novembere óta az összes tétmeccsét megnyerte a Paks ellen. Utoljára tavaly decemberben jártak az Atomvárosban, akkor megsemmisítő, 5-0-s vereséget mértek a házigazdákra.

Tipp: Vendég, kapott gól nélkül @ 2.48


Vasas1.95  döntetlen3.40  Újpest3.60
Alighanem senki nem számított arra, hogy ilyen jól rajtol majd a Vasas. Az FTC mellett az angyalföldi alakulat az egyetlen száz százalékos együttes három forduló után és amilyen rossz formában van most az Újpest, simán összejöhet számukra zsinórban a negyedik győzelem. Előzetesen ugye az MTK-t, a Debrecent és a Videotont verték meg.

A lilák szezonbeli első győzelmüknek örülhettek a Paks ellen (1-0), előtte a Honvéd és a Diósgyőr bizonyult túl nagy falatnak. Utoljára áprilisban játszottak a Vasassal, akkor 3-2-re kikaptak. Most ennyi gólt valószínűleg nem látunk majd, de a hazai győzelem elég valószínűnek tűnik.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.05