Újra lilákkal játszik a Fradi


Ferencváros1.10  döntetlen8.50  Békéscsaba21.00
Lassan tényleg ott tartunk, hogy a Fradinak odaadhatják előre a bajnoki címért járó aranyérmeket, mondjuk a következő forduló után, mert már most úgy tűnik, hogy tényleg nincs, aki megállítsa idén őket.

Az elmúlt nyolc fordulóban nem talált legyőzőre az FTC és ugyan az Újpest igencsak megszorongatta őket az előző fordulóban, de Böde duplájával fordítani tudtak a mérkőzés végén. Eddig összesen 19 gólt termeltek a Fradi játékosai és csak háromszor kapitulált a védelem, ez messze a legjobb mutató az NB1-ben.

Ezzel szemben a vendégek a tabella utolsó helyén állnak, a legtöbb gólt kapták eddig (18) és a második legkevesebbet rúgták (6) – ebben a tekintetben csak a szintén kieső helyen álló Videoton múlta őket alul, a fehérváriak öt rúgott találatnál járnak. Egyébként az előző fordulóban a Békéscsaba hazai pályán ikszelt a Diósgyőrrel (1-1), idegenben pedig még augusztus közepén nyert utoljára, akkor a PAFC-ot verte 2-1-re Felcsúton.

Tipp: Gólok 2,5 felett @ 1.68


Vasas3.60  döntetlen3.20  Debrecen2.08
Két vesztes fordulót követően tudott nyerni a Vasas múlt héten. Ráadásul mindezt idegenben tették, a Honvéd otthonából hozták el a három pontot (0-1).

A Debrecen is egy góllal bizonyult jobbnak az előző fordulóban az MTK-nál. A Vasas és a Loki közös nevezője, hogy mindkét együttes két nyeretlen forduló után tudott újra győzni és mindkét gárda egy góllal bizonyult jobbnak múlt heti ellenfelénél.

Az angyalföldeik eddig négy bajnokit játszottak otthon és ebből csak egyet tudtak megnyerni (a Videoton ellen), a debreceniek idegenbeli mérlege pedig 2-1-1.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.90


Videoton2.00  döntetlen3.40  Újpest3.60
Egyre kilátástalanabb helyzetben van a Videoton, följebb már nagy vonalakban esett szó eddigi eredményeikről. Nyolc forduló alatt kétszer nyertek, hatszor kikaptak, a múlt héten Pakson szenvedtek 2-0-s vereséget.

Az Újpest igen jól futballozott a múlt heti derbi első kétharmadában, aztán mintha elfáradt volna a lila-fehér csapat és nem tudtak mit kezdeni azzal, amikor a Fradi átállt három védős szisztémára és megnyomta a meccs hajráját. Viszont az addig mutatott játék jó kiindulási pont lehet és akár még a három pontot is elhozhatják a roppant gyenge formában lévő Videoton otthonából.

Tipp: Vendégcsapat nyer legalább egy félidőt @ 2.33

Eredő odds: 7.44