Tippek a vasárnapi NB1-es meccsekhez


Békéscsaba3.75  döntetlen3.30  Debrecen1.90
Az élvonalba frissen feljutott Békéscsabánál alaposan kicserélődött a játékoskeret, de valószínűleg még bőven van mit csiszolni a csapaton, legalábbis a felkészülési meccseik eredményei alapján erre a következtetésre juthatunk. Egyedül az Újpestet tudták megverni, majd szép sorban kikaptak a Honvédtól, a Temesvártól, a Lokitól és a Szabadkától.

Ezeket a meccseket egyébként Zoran Spislajk vezetőedző tanulságos mérkőzéseknek titulálta egy interjúban – erről mindenki gondoljon, amit akar.

Ha úgy tetszik, a Debrecen már hetekkel ezelőtt elkezdte a szezont, hiszen az Európa Ligában indult a csapat. Az első kört sikerrel vették és nagyon úgy fest, hogy második akadályon is túljutnak, legalábbis a Rigában elért 2-2-es döntetlen mindenképp biztató eredmény.

Viszont az Európa Liga miatt lehet, hogy egy időre háttérbe szorul az NB1, legalábbis az előző szezon elején csak az nem verte el a Lokit, aki nem akarta, a debreceniek nemzetközi kupameccsei miatt (is). Nem lenne hát különösebben meglepő, ha a lelkes csabaiak legalább egy pontot otthon tartanának majd.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.70


Haladás5.50  döntetlen4.00  Ferencváros1.50
A Király visszatért, meg a tékozló fiúk is megjöttek Ferencvárosból. Röviden így lehetne összefoglalni a Haladásnál történteket, illetve még nem árt hozzátenni, hogy Radó viszont pont az FTC-t erősíti hétfő óta.

Szombathelyen rendre parázs meccseket játszik a Fradi, valószínűleg ez most sem lesz másképp. A hazaiak esélyeit az is növeli, hogy a vendégek védelme kicsit foghíjas lett az elmúlt pár hétben, és a csütörtöki Európa Liga mérkőzés is sokat kivehetett a játékosokból.

Legutóbb a Ferencváros simán nyert 3-0-ra a Rohonci úton, de elég ritkán fordul elő ilyen sok találat a két csapat egymás elleni meccsén.

Tipp: Gólok 2,25 alatt @ 2.43

Eredő odds: 3.52