NB1: Újoncok csatája és a régi motorosok


Ferencváros 1.35, döntetlen 4.75, Kecskeméti TE 7.00
Nagyarányú vereségbe szaladt bele a Fradi múlthét vasárnap Debrecenben (4-1). Pedig ha a Ferencváros berúgja a meccs elején adódó helyzeteit, akár szorosabb végeredmény is kialakulhatott volna. Mindemellett az átszervezett védelem sem működött úgy, hogy ahogy azt előzetesen Moniz elképzelte. Az ötödik helyen álló zöld-fehéreknek ezek után most kötelező a győzelem hazai pályán, bár ez utoljára 2012 áprilisában jött nekik össze a Kecskeméttel szemben.

Három fordulója nyeretlen a Kecskemét, az elmúlt két bajnokijukon összesen két döntetlenre futotta az erejükből. Idegenben eddig kétszer léptek pályára ebben a szezonban, Kaposváron győztek, Diósgyőrben 1-1 lett a vége.

Tipp: Gólok száma kevesebb mint 2.5 @ 1.95

Mezőkövesd 2.40, döntetlen 3.40, Puskás Akadémia 2.60
A kupában 5-0-ra nyert szerdán a Mezőkövesd, a bajnokságban viszont korántsem menetel ilyen szépen Véber György csapata. Nem olyan régen Kecskeméten szakadt ki a kövesdi gólzsák, azóta viszont kikaptak otthon a Pápától, majd a múlt héten 6-1-es vereséggel távoztak Újpestről. Most itt a remek alkalom arra, hogy a másik újonc ellen pontot szerezzenek.

A Puskás FC csak épp egy hajszállal teljesít eddig jobban aktuális ellenfelénél, négy pontjukkal a tizenharmadik helyen állnak. A kupában ők is nyertek szerdán és az előző bajnoki fordulóban első győzelmüknek örülhettek (a Kaposvárt verték 1-0-ra hazai pályán). Idegenben eddig egy pontot tudtak szerezni, a szezonnyitón Pápán játszottak 1-1-et.

Tipp: Döntetlen @ 3.40

Diósgyőri VTK 2.30, döntetlen 3.45, Újpest 2.70
Hat ponttal kilencedik a Diósgyőr, múlt héten 1-0-ra nyertek otthon a Pápa ellen. Ez volt az első győzelmük a szezonban, nem csoda, ha diósgyőri szurkolók elégedetlenek a csapat teljesítménye miatt (is). A borsodi csapat egyébként elég jól szerepelt az utóbbi időkben, ha az Újpestet látta vendégül, utoljára 2009-ben kaptak ki tőlük pályaválasztóként. Azóta háromszor (ebből egy Ligakupa meccs volt) jártak a lilák Diósgyőrben, mindháromszor a hazaiak zsebelhették be a három pontot.

A borzalmas előjelek ellenére egész jól megy az Újpestnek, nyolc ponttal a hatodik helyen állnak. A nyitófordulóban kikaptak a Pakstól otthon, azóta viszont veretlenek. Múlt héten a Pápa 6-1-es legyőzésével első hazai győzelmüket szerezték meg.

Tipp: A DVTK nyeri a meccset @ 2.30

A kombináció eredő szorzója @ 15.25

Újra itt van az Unibet Open Élő fogadás bajnokság! Itt az esélyed, hogy megszerezd részedet a 20 000€-s nyereményalapból ! Biztosítsd be a helyedet a döntőben és nyerd meg az 7 500€-s első díjat! Fogadj a kedvenc sportjaidra élőben, és nyerj!