NB1: Itt a húszadik forduló


Ferencváros 2.40, döntetlen 3.45, DVSC 2.55
Győzelmi kényszerben van a Fradi, hiszen két forduló alatt mindössze egy pontot szerzett és így már csak a nyolcadik a tabellán. Egy győzelem esetén viszont jó pár hellyel följebb léphetne, hiszen igen sűrű a mezőny. Csak emlékeztetőül: az előző fordulóban kikaptak az MTK-tól (3-2), előtte pedig hazai pályán játszottak 1-1-s döntetlent a Győrrel. Legutóbb 2012 novemberében fogadták Budapesten a Debrecent, akkor a Fradi 2-1-re nyert. Ugyanakkor tavaly augusztusban csúnya verést kaptak a Nagyerdőben, azt a bajnokit a Loki nyerte 4-1-re.

A Kondás-csapat egyébként továbbra is vezeti a tabellát, előnyük hat pont a Videotonnal szemben. Az előző fordulóban 2-1-re nyertek a Haladás ellen hazai pályán, a tavaszi szezon nyitófordulójában pedig Diósgyőrben ikszeltek (1-1). Szerdán 3-1-re győztek Magyar Kupa meccsen, Nyíregyházán. Idegenbelei mérlegük az aktuális bajnoki szezonban 4-3-2. Utoljára a Győrben kaptak ki, még tavaly szeptemberben.

Tipp: 1X @ 1.42

Pécsi MFC 1.95, döntetlen 3.25, MTK 3.50
Egészen szerdáig veretlen volt a Pécs, aztán jött az Újpest elleni kupameccs, ahol 3-1-re kikapott a mecsekaljai alakulat. Az NB1 tavaszi fordulóját 1-1-s döntetlennel kezdték, majd a múlt héten óriási meglepetésre 5-2-re verték idegenben a Győrt. A gondokkal küszködő PMFC kicsit több mint egy évvel ezelőtt legyőzte hazai pályán az MTK-t, és ősszel is nyerni tudtak a Hungária körúton.

Viszont kék-fehérek most jóval erősebb csapattal rendelkeznek, mint az őszi szezonban. Három tétmeccsen vannak túl ebben az évben, egy szombathelyi 0-0-át követően 3-2-verték a Fradit a múlt heti örökrangadón. Aztán a szerdai Magyar Kupa meccsen 2-0-ra nyertek hazai pályán a Győr ellen.

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ 1.58

Videoton 1.80, döntetlen 3.50, Győri ETO 4.00
Két döntetlent hozott eddig össze tavaszi bajnokikon a Videoton: Pécsett 1-1, Pakson 2-2 lett a végeredmény. Ha a február végi Ligakupa meccset nem vesszük bele, akkor most lesz az első alkalom, hogy hazai pályán lépnek majd pályára. Otthon meglehetősen erős volt a Vidi ősszel és az ETO jelenlegi formáját elnézve könnyen összejöhet az első fehérvári bajnoki győzelem tavasszal.

A Győr ugyanis legutóbbi három tétmeccset elveszítette, de előtte is csak egy pontot tudott összekaparni a Fradi ellen. A Vidi elleni meccseiken elég kevés gól született az utóbbi időkben, ha csak az utolsó hét összecsapást vesszük alapul, akkor csak kétszer fordult elő, hogy három lőtt gólt értek el a csapatok összesen. Ugyanakkor, az előző fordulóban elszenvedett 5-2-s vereség több, mint intő jel.

Tipp: Az első gólt a Videoton lövi @ 1.50

Honvéd 1.55, döntetlen 3.80, Paksi SE 5.40
Két meccs, két győzelem. Eddig ez a Honvéd mérlege az NB1 tavaszi szezonjában. Hazai pályán az Újpestet verték 3-2-re, majd a múlt héten a Puskás Akadémiának gurítottak négyet idegenben. 

A nyitófordulóban a Paks 1-0-ra kikapott az imént említett PAFC-tól Fehérváron, egy hete pedig 2-2-s döntetlent játszottak a Videotonnal otthon. Egyébként az atomvárosiak idegenbeli teljesítménye hagy némi kívánnivalót maga után, mérlegük 1-2-6.

Tipp: A Honvéd nyeri a meccset @ 1.55

A kombináció eredő szorzója @ 5.22