NB1: Hazai győzelmek az utolsó fordulóban?


Újpest 1.85, döntetlen 3.50, Puskás Akadémia 3.75
Szerdán, ha nehezen is, de továbbjutott az Újpest a Magyar Kupában. Hazai pályán verték 1-0-ra a Ferencvárost, így már öt  tétmeccses veretlenséget könyvelhetnek el maguknak. A bajnokságban eddig húsz pontot gyűjtöttek, hat pontra vannak a kiesést jelentő tizenötödik helytől. A második fordulóban már játszottak a Puskás Akadémiával, akkor 2-1-re nyertek idegenben Kabáték.

A PAFC csak négy ponttal gyűjtött kevesebbet az Újpestnél, ez a tizennegyedik helyre elég. Legutóbbi két bajnokijukon veretlenek maradtak, múlt héten a Pápát győzték le 1-0-ra otthon, előtte a Kecskeméttel játszottak döntetlent Fehérváron (2-2). Idegenben viszont nem megy jól nekik, eddig csak egyszer sikerült bajnokit nyerniük, még a Pécs ellen októberben, ráadásul eddig az összes vendégként lejátszott meccsükön kaptak legalább egy gólt. Esetleg abban bízhatnak, hogy az Újpestnek meg a hazai mérlege gyenge.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 2.33

Kecskeméti TE 1.82, döntetlen 3.55, Kaposvári Rákóczi 3.75
Siralmas formában van a Kecskemét, utoljára november közepén nyertek tétmeccset, az is csak egy Ligakupa győzelem volt. A Magyar Kupától kettős vereséggel búcsúztak, pedig a szintén nem túl acélos MTK volt az ellenfelük. Ami az NB1-et illeti, legutóbbi három bajnokiján döntetlent játszott a KTE, ebből kettőt idegenben értek el (Puskás, Honvéd) és egyet otthon, az Újpest ellen. Hazai mérlegük 3-2-3, utoljára a Paksot verték meg a Széktói Stadionban október végén. Érdekesség, hogy házigazdaként ők kapták a legtöbb gólt az őszi szezonban, szám szerint tizennyolcat.

Úgyhogy most keresve sem találhattak volna jobb ellenfelet a sereghajtó Kaposvárnál. Ugyanis a tökutolsó Rákóczi idegenbeli teljesítménye a legrosszabb az egész mezőnyben. Egy szem mezőkövesdi győzelmet leszámítva az összes idegenbeli meccsüket elveszítették, az egész őszi bajnoki szezonban csak hat gólt tudtak szerezni (ebből hármat a kövesdnek lőttek), ha nem ők voltak a pályaválasztók. Az augusztusi meccset a Kaposvár nyerte 2-1-re.

Tipp: A vendégcsapat nem szerez gólt @ 2.80

Pécsi MFC 1.75, döntetlen 3.50, Paks 4.20
Meglepően jól szerepel a Pécs, a hatodik helyről várhatják a Paks elleni összecsapást. Öt fordulója nem találtak legyőzőre, öt bajnokiból négyet megnyertek, és Diósgyőr ellen ikszeltek (1-1). Hazai mérlegük 2-2-3, idegenben valahogy jobban megy nekik.

Az első három fordulót győzelemmel kezdte a Paks, na ezt a jó formájukat azóta sem sikerült újra előhozniuk. A legutóbbi tíz bajnoki meccsükön három pontot szereztek (a Fradi, a Kövesd, és a Loki ellen ikszeltek). Idegenben a júliusi, Újpest elleni győzelmet és a debreceni döntetlent leszámítva semmilyen értékelhetőt nem tudtak nyújtani. Ugyanúgy hat gólt szereztek eddig vendégként, mint a Kaposvár. Nyáron 2-1-re verték a Pécset, most valószínűleg már egy pontnak is örülnének.

Tipp: A Pécs nyeri a meccset @ 1.75

Videoton 1.65, döntetlen 3.60, Ferencváros 4.75
Szerdán kiesett a Magyar Kupából a Videoton, nem bírtak a Diósgyőrrel. A bajnokságban sokáig az első helyen álltak, de mivel az előző két fordulóban csak döntetlent játszottak, így már a Debrecen vezeti előttük a tabellát. Valószínűleg akkor törhetett meg valami Székesfehérváron, amikor otthon kikaptak a Honvédtól október végén. Mondjuk ez volt az egyetlen veresgük hazai pályán a bajnokságban, a többi meccsüket megnyerték és legalább egy gólt mindig lőttek.

Immáron Ricardo Moniz nélkül játszott hétközi kupameccset a Fradi és hiába alakítottak ki mezőnyfölényt, illetve játszottak szervezetten, 1-0-ra kikaptak Újpesten és búcsúztak a Magyar Kupától. Még mindig nem tudni, hogy ki lesz a zöld-fehérek edzője, valószínűleg ez a fehérvári vendégjáték úgy hiányzik nekik, mint a hátbaverés. Az előző fordulóban Pécsett kaptak ki 2-1-re, idegenbeli mérlegük az őszi szezonban 4-2-2. Legutóbbi két meccsüket elveszítették a Vidi ellen, mindkét vereség hazai pályán történt.

Tipp: Félidőben a Videoton vezet @ 2.25

Számolj vissza karácsonyig az Unibet Advent kalendárral! Minden nap más promócióval várunk oldalunkon - ingyen pörgetések, bónuszok, készpénz és tárgy nyeremények, kockázat mentes fogadások a sportfogadás, a kaszinó, a póker és a bingó kedvelőinek!

Látogass vissza minden nap az újabb meglepetésekért!