NB1: Három meccses kombináció szombatra


Puskás Akadémia 7.00, döntetlen 4.00, Ferencváros 1.42
Túlzás lenne azt állítani, hogy a Puskás Akadémia megállíthatatlanul menetelne a magyar bajnokságban. Eddig mindössze négy pontot tudtak begyűjteni és egyedül a Kaposvár ellen győztek hazai pályán (?) 1-0-ra, plusz még az első fordulóban ikszeltek Pápán. Múlt héten Szombathelyen kaptak ki 2-1-re, most pedig az igen jó formában lévő Ferencvárost kellene megállítaniuk valahogy.

Nagyszerű mérkőzésen nyert múlt vasárnap az Újpest ellen a Ferencávros. Egyre jobb formában vannak a zöld-fehérek, a héten viszont szörnyű esemény árnyékolta be a hétköznapokat: a kiváló trinidadi hátvéd, Adams szívrohamot kapott, állapota továbbra is nagyon súlyos... Nélküle valószínűleg már kevésbé lesz stabil a Fradi védelme, ráadásul a csapatot is nagyon megrázták a történtek. Ugyanakkor meglepő lenne, ha nem húznák be a PAFC elleni bajnokit. Már csak azért is, mert csak egy ponttal vannak leszakadva a listavezető Videotontól, nyilván nem szeretnék, hogy növekedjen a különbség.

Tipp: Félidőben a ferencváros vezet @ 2.00

Honvéd 2.25, döntetlen 3.35, Szombathelyi Haladás 2.85
Az előző szezonban még egészen masszív csapat volt a Honvéd, na ennek szinte teljesen nyoma veszett az ősszel. Eddigi mérlegük a bajnokságban 2-2-4. Legutóbbi két bajnokijukat elbukták: hazai pályán kaptak ki a Mezőkövesdtől (0-2), az előző fordulóban pedig Diósgyőrben vesztettek szintén 2-0-ra.

A Haladás gyakorlatilag ott folytatja, ahol az előző szezonban abbahagyta. Hazai pályán bárkire veszélyesek, idegenben viszont már kevésébé szokott nekik kijönni a lépés. Egyedül az MTK ellen tudtak győzni vendégként, ikszeltek Kecskeméten és Újpesten, Fehérváron és Pápán kikaptak. Múlt héten 2-1-re nyertek otthon a Puskás Akadémia ellen.

Tipp: Döntetlen @ 3.65

Kecskeméti TE 4.00, döntetlen 3.45, Győri ETO 1.80
Zsinórban két bajnokit is elbukott a Kecskemét, ezek közül főleg a 2-5-ös, Pécs elleni hazai vereség volt igen kínos. Ugyanis még nem olyan régen senki nem mehetett biztosra a Kecskemét otthonában. Úgy tűnik, hogy ez végleg megváltozott, mert nem ez volt az egyetlen nagyarányú hazai vereségük ősszel. Múlt héten 1-0-ra kaptak ki Fehérváron a Videotontól, jelenleg nyolc ponttal a tizenharmadik a KTE.

A kezdeti botladozások után kezd egyenesbe jönni a Győr, a legutóbbi három fordulóban nyerni tudtak, jelenleg hetedikek a tabellán, tizenhárom ponttal. Idegenben még veretlenek, két döntetlen mellett egy hungária körúti győzelmmel büszkélkedhetnek.

Tipp: A vendégcsapat mindkét félidőben gólt szerez @ 2.75

A kombináció eredő szorzója @ 18.43