NB1: A Hali és a többiek


Videoton FC 1.35, döntetlen 4.75, Paksi SE 7.00
Eddig három meccsből hármat megnyert a Videoton, kilenc ponttal másodikak a Debrecen mögött. Kilenc gólt rúgtak eddig és mindössze egyet kaptak. Az előző fordulóban 5-1-re verték otthon Pécset, valószínűleg a Paksnak sem akarnak majd megkegyelmezni. Főleg, hogy az atomvárosiak még soha nem nyertek Fehérváron, két döntetlen jött össze nekik az évek során, de azok is csak Ligakupa meccsen.

A Paks is hibátlanul teljesített eddig, csak a gólarányuk rosszabb a Fehérváriaknál. Az Újpestet, a Pécset és a Puskást verték meg, utóbbi kettőt hazai pályán.

Tipp: Döntetlen @ 4.75

Szombathelyi Haladás 2.80, döntetlen 3.30, Debrecen 2.30
Elég szép kis sormintát hozott össze három forduló alatt a Hali: vereség Fehérváron, iksz hazai pályán a Győr ellen, majd a múlt héten 1-0-ra nyertek az MTK otthonában. Roppant kellemetlen ellenfél a Haladás, főleg a Rohonci úton tudják megkeseríteni ellenfeleik életét.

A Debrecen is villámrajtot vett, kilenc pont, tizenkét rúgott, és egy kapott gól eddigi mérlegük. Nyilván szeretnék elhozni a három pontot Szombathelyről is, de ez nagyon nem lesz egyszerű.

Tipp: Gólok száma több mint 2.5 @ 1.95

A kombináció eredő szorzója @ 9.26