NB1: Gólzápor a melegben?


Puskás Akadémia 2.70, döntetlen 3.25, Újpest FC 2.40
Egy hete Pápán debütált a Puskás Akadémia az NB1-ben és 1-1-es döntetlent értek el a Perutz Stadionban. Mondhatnánk, hogy most hazai pályán mutathatják meg, hogy mit tudnak, azonban a felcsúti űrállomás stadion még nem készült el. Így fehérváron lépnek majd pályára. Egyébként, ha úgy játszanak majd, mint Pápán, akkor az még talán a három pontra is elég lehet.

Persze csak akkor, ha Újpest meg azt a színvonalat hozza, amit a Paks elleni meccsük második félidejében sikerült produkálniuk. Pedig az első játékrészben teljesen jól adogattak, támadásaikban többnyire ott volt a gólveszély. Kabát Péter is erről beszélt egy interjúban, hogy ugyanúgy kell játszaniuk majd, mint a Paks ellen az első félidőben, de ezúttal kilencven percen keresztül.

Tipp: Döntetlen @ 3.25

Ferencváros 2.40, döntetlen 3.25, Videoton FC 2.70
A múlt héten nem ment túl jól a játék a zöld-fehéreknek, de frissen igazolt holland légiósainak góljaival legyőzték a Pécset 2-1-re. A Videoton elleni meccs nem lesz könnyű, jó erőkből áll a fehérvári csapat, viszont ha tényleg a bajnoki címben gondolkodnak a Fradinál, akkor elengedhetetlen a három pont megszerzése. Minden kulcsjátékos egészséges, ezzel tehát nem lesz gond. Esetleg a nagy meleg okozhat problémákat.

A Videoton is nyerni tudott az előző fordulóban, hazai környezetben 2-0-ra győzték le a Haladást. Főleg az első félidőben volt meggyőző a Vidi játéka. A tavaszi szezonban 1-0-ra nyertek a Puskás Ferenc Stadionban a Fradi ellen, ez mindenképpen önbizalommal töltheti el a játékosokat. Ugyanakkor pár nappal előtte meg a Ligakupa döntőjében kaptak egy ötöst a Ferencvárostól. Igazi háromesélyes meccsre van kilátás most is.

Tipp: Gólok száma több mint 2.5 @ 1.70

DVSC 1.25, döntetlen 5.15, Mezőkövesd 10.00
Gólfesztivált rendezett a Debrecen az előző fordulóban, 7-1-re verték meg a Kaposvárt hazai pályán. Pedig először a Rákóczi vezetett 1-0-ra, majd beindult a debreceni gólgyártás. A dicstelen Európa Liga szereplés után ráfért ez a győzelem a Lokira, most újra hazai pályán játszhatnak az újonc Mezőkövesd ellen.

Véber György csapatának nem jött össze a bravúr a szezonnyitón. Ötven percig igen jól tartották magukat, ennek ellenére 3-0-ás vereséget szenvedtek az MTK otthonában. Debreceni kirándulásuk sem ígérkezik gondtalannak, mondjuk abban biztosak lehetünk, hogy mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy megnehezítsék a DVSC dolgát.

Tipp: Gólok száma több mint 2.5 @ 1.60

A kombináció eredő szorzója @ 8.84

Utazz a világbajnokságra! Játssz nálunk és utazz egy barátoddal Brazíliába a világbajnokság döntőjére! A díj tartalmazza az utazás költségét, 4 éjszaka szállást és 2 jegyet a döntőre. Ezen felül pedig 1000€ is kiosztásra kerül hetente!