Jön a 203. örökrangadó!


Ferencváros 1.75, döntetlen 3.45, MTK 4.30
Győzött múlt héten a Ferencváros Győrben: Holmann és Jenner bombagóljaival vesztett állásból fordítottak és végül 2-1-re nyerték meg a meccset. Egy ilyen győzelem nagy önbizalmat adhat egy csapatnak, így biztosak lehetünk abban, hogy szombat este nekimennek az MTK-nak a zöldek. Ráadásul a héten tovább erősödött az FTC, a védelembe érkezett a brazil Gerson és a múlt héten már bemutatkozott a trinidadi Adams, aki tanárian játszotta végig a Győr elleni meccset. Pénteken pedig a 18 esztendős Nagy Ádámot is leigazolták, ő a középpályán vethető be.

Egyébként a Fradi három meccs után hat ponttal az ötödik helyen áll, legutóbbi hazai meccsükön a Videotontól kaptak ki 2-0-ra. Noha az eredmény azt sugallja, hogy sima vereség volt, ez korántsem igaz. Számtalan helyzetet dolgoztak ki a zöld-fehérek, csak éppen egyet sem sikerült értékesíteniük, majd a meccs hajrájában a Vidinek befújt tizenegyes mindent eldöntött.

Az MTK otthon kapott ki múlt héten a Haladástól (0-1), négy ponttal a hetedikek. Eddig egy idegenbeli meccset játszottak a szezonban, az 2-2-es döntetlenre végződött Diósgyőrben. Garami József csapata már nem olyan erős, mint tavaly, csak hogy ne menjünk messzire: Hídvégi Sándor már a Ferencváros játékosa (bár sérülés miatt biztos nem játszik majd most), de rajta kívül még többen is elhagyták már a Hungária körutat az elmúlt hónapokban.

Egyébként a kék-fehérek nem titkoltan a kontrákra apellálnak majd, és ebben van is ráció, tekintve hogy a Fradi nagy eséllyel végig támadni fog.

Tipp: Hazai csapat mindkét félidőben gólt szerez @ 2.80