Hatpontos meccsek


Debrecen 2.70, döntetlen 3.45, Videoton FC 2.30
A Lokinak van esélye még elcsípni Európa Ligát érő helyezést, de még a kupát is megnyerhetik, bár a döntőben az ETO-val kell szembenézniük. Az előző fordulóban Diósgyőrben ikszeltek (3-3), előtte Siófok ellen nyertek a Nagyerdőben. Tavasszal otthon három bajnoki meccset nyertek (Siófok, Eger, Pécs), az Újpesttől viszont kikaptak.

Botrányosan ért véget a hétközi kupaelődöntő, amit megnyert a Vidi Győrben 2-1-re, de így is kiestek. A bajnokságban viszont másodikak, de mögöttük ott liheg az MTK. Ha nyer a Videoton, akkor viszont újra három pontos előnybe kerül a fehérvári csapat. Legutóbbi vendégszereplésük alkalmával a Fradi ellen nyertek 1-0-ra, csak Diósgyőrben kaptak ki tavasszal.

Tipp: Döntetlen @ 3.45

Győri ETO 2.00, döntetlen 3.30, Ferencváros 3.40
Ha kikap a Videoton, akkor egy győzelem esetén bajnok lehet a Győr és nem is titkoltan ünneplésre készülnek az ETO Parkban. A héten már bejutottak a Magyar Kupa döntőjébe, egy utolsó percben szerzett Kink gólnak köszönhetően. Az előző bajnoki fordulóban szintén az utolsó pillanatokban nyertek Újpesten. Egyébként hazai pályán három tétmeccse nyeretlenek, az előbb említett kupavereségen kívül kikaptak a Pakstól (3-0-ás vezetésről 4-3-ra!) és ikszeltek a Vidi ellen még áprilisban.

Ha a Ferencváros dobogón szeretne végezni, akkor feltétlenül három pontot kell szerezniük Győrben. Ricardo Moniz csapata képes lehet az idegenbeli bravúrra, kérdés, hogy éppen melyik arcát mutatja majd az FTC. Múlt héten, ha döcögő játékkal is, de nyertek Pakson 3-1-re. Idegenben nem brillírozik a Fradi, tavasszal Pakson kívül csak Pápán nyertek, döntetlent játszottak Szombathelyen és Diósgyőrben, a Bozsik Stadionban meg kikaptak.

Tipp: Győri ETO – Ferencváros 1-3 @ 24.00