Tuti hazai győzelmek a B csoportban


Magyarország-Andorra
Ha ezt a válogatottat nem győzi le a magyar nemzeti csapat, akkor semmi értelme ott maradni a vb leselejtezőkben. Ha nem veri orrba-szájba ezeket a lelkes amatőröket a profi együttesünk, akkor mindenki mehet a vérbe, és magával vihet még egy embert! Nem egy szotyi gólos, lejm 11-es győzelem kell, hanem alapos verés! Annyira, hogy még a rendre vigyázó nagykarúak is elájuljanak.

Nem kell ide a "mai labdarúgásban már nincsenek kiscsapatok" kezdetű halandzsázás! Nincs mentség! Szét kell őket zúzni, miszlikbe szaggatni, fecnikre tépni! Ha nem, vissza az egész. De harminc évre! Egyszerűen elképzelhetetlen, hogy ne nyerjen a csapat!

Tipp: Magyarország-Andorra 1-0 @ 11.00


Svájc-Feröer-szigetek
Ezek a stüszik biztosan nem ugrálnak majd könnyedén a jambósapkás tonhalszagú halászokkal szemben és alaposan megszenvednek a három pontért. Aztán ha Tell Vilmos szövetségi kapitány legényei látják, hogy szakad a türelem cérnája, akkor egy-két bosnyák vagy török, de minimum albán származású válogatott játékos bekeményít.

Nincs más megoldás, különben feloldják a svájci banktitkot! Annál pedig nem lehet rosszabb semmi. Csak ha orosz lesz a Milka csoki! Tehát: egy fegyelmezett svájci sikeren kívül más szóba sem jöhet.

Tipp: Svájc-Feröer-szigetek 3-0 @ 6.30


Portugália-Lettország
A három végtelenül fontos, egyértelműen, jól megtippelhetően hazai sikert mutató párosításból ez a legtutibb, 10 ezer százalékos győzelem. De csak portugál. Minden egyéb kizárt! Viszont aki a vendégek sikerére teszi a maradék pénzét hatalmas robbantás reményében, az érzékelhetően jól járhat majd. A várható pénzeső miatt a munkahelyi főnökét egyelőre ne küldje el a fenébe!

Ugyanis ez annyira nyomasztóan kötelező portugál győzelmet tartalmazó párosítás, hogy ennél nincs biztosabb! Ez nem lehet egyáltalán nemhogy vita, de még beszélgetés témája sem. Maximum egy sima karlegyintés és csak az igazi bolondok tippelnek vendégsikert! De ha bejön és kellő nagyságú a lettek sikerére felrakott pénz, az elég komoly anyagi jólétet hozományoz!

Nyuga, ez csak hitvány délibáb!

Tipp: Portugália-Lettország 6-0 @ 15.00