A Tottenham elhappolhatja az Atlético sztárját a Chelsea elől


Inkább marad

Nigel de Jong végül mégis marad az AC Milan labdarúgója annak ellenére, hogy többször is távozásáról lehetett hallani..

Jó hír? Igen, mert nem csak ő marad a klubnál, hanem Ignazio Abate is - mindketten kulcsjátékosok.

 

Még több pénz kéne

A Real Madrid közölte a Manchester Uniteddel, hogy jóval mélyebben a zsebükbe kell nyúlni ahhoz, hogy leigazolják Sergio Ramost.

Így is kell? Úgy hírlik, hogy a United akár 40 millió fontot is kész kifizetni a védőért és dupláznák a fizetését is, ami így 8 millió font lenne évente. Mindez fölveti azt a kérédést, hogy nem túl sok-e ennyi pénz egy 29 éves játékosért, akinek jó esetben van még 2-3 jó éve.

 

Finisben?

A Tottenham igencsak közel jár ahhoz, hogy szerződtesse az Atlético Madrid belga védőjét, Toby Alderweireldet. A játékos ára 14 millió font körül van.

Jó üzlet? Az, amennyiben tényleg csak ennyit kell majd érte fizetniük. Alderweireld a Chelsea érdeklődését is fölkeltette már, viszont a 2016-os Eb előtt sokkal jobban járnának a belgák, ha Alderweireld együtt játszhatna Jan Vertonghen-nel a Spurs védelmének tengelyében.

 

Mentőakció

A Tottenham 26 éves középpályása Paulinho, napokon belül Kínába távozhat, a Luiz Felipe Scolari keze alatt formálódó Guangzhou Evergrande csapatához. A kínai klubnak 17 millió fontba kerül a játékos.

Kicsit sok, nem? Ha a Spurs tényleg ennyit kap Paulinho-ért, akkor nem szabad habozniuk. Bár az is igaz, hogy bármilyen ajánlatnak örülniük kéne, hiszen a brazil középpályás finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Egyébként a Watford is érdeklődik a játékos iránt.

 

Még mindig Cech

Petr Cech már csak az orvosi vizsgálatra vár és utána hivatalosan is az Arsenalé.

Akkor most bajnokesélyes az Arsenal? Nagyon úgy fest. Kapusposzton erősíteniük kellett és most a Premier League egyik legjobb hálóőre az övék. Már csak egy igazi gólvágó csatár kéne nekik.