Tíz hasznos statisztika a Wycombe-Aston Villa FA Kupa meccshez


10. A Wycombe Wanderers utoljára 2005-ben játszott az Aston Villával, akkor egy Ligakupa meccsen került össze a két együttes és a Villa 8-3-ra nyert. Most is a vendégcsapat számít favoritnak 2.15.

9. Ez lesz a harmadik alkalom, hogy az Aston Villa a Wycombe vendégeként lép pályára — a 2005-ös győzelmet két évvel megelőzően 5-0-ra nyertek náluk. Vajon most is ilyen simán megy majd minden és már félidőben vezetnek majd a vendégek? 3.75

8. A negyedosztályú Wycombe elég jó formában van: legutóbbi hat tétmeccséből négyet megnyert. Ugyanakkor pont az előző hévégén kikaptak hazai pályán az aktuális bajnoki meccsükön, de valószínűleg nem csak ezért van ilyen magas szorzó a győzelmükre 3.35.

7. A múlt szombati vereség előtt a Wycombe zsinórban négy hazai meccsén is rendre két-két gólt lőtt mérkőzésenként. Nagyot kaszálnánk egy 2-0-s hazai győzelemmel 21.00.

6. A hétszeres FA Kupa győztes Villa utoljára 1957-ben nyerte el a trófeát. Ami a jelent illeti, legutóbbi huszonhárom tétmeccséből csupán kettőt nyert meg. Jó kis odds van az 1X-re 1.75.

5. A Villa védelme a legutóbbi nyolc meccsen hétszer kapitulált elsőként. Könnyen előfordulhat, hogy a hazaiak szereznek majd vezetést szombat délután 2.20.

4. Jordan Ayew a vendégek legeredményesebb játékosa, pedig mindössze öt gólt szerzett eddig. A ghánai futballista ebből kettőt decemberben lőtt és nem járunk rosszul, ha majd ő talál be elsőként 6.00.

3. A Wycombe viszont már 38 találatnál jár a szezonban, leginkább Gary Thompson (7) és Michael Harriman (6) eredményességének köszönhetően. Szép lenne, ha 1,5 gól felett termelnének majd a hazaiak 3.35.

2. A Wycombe 2001-ben jutott a legmesszebb az FA Kupában, akkor az elődöntőig menetelt a csapat. Ott a későbbi nyertes, a Liverpool állította meg őket. Durva lenne, ha most kiejtenék az Aston Villát a hazaiak 6.25.

1. Jack Grealish eddig mindössze egy gólt szerzett a szezonban, meccsenként átlagosan 1,2 alkalommal lő kapura. Nem csoda hát, hogy ilyen magas odds van a középpályás esetleges góljára 4.20.