Tíz hasznos statisztika a Southampton-Liverpool Ligakupa meccshez


10. A Ligakupában a Liverpool 3-1-2-es mérleggel rendelkezik a Southamptonnal szemben. Legutóbb 2002 novemberében kerültek össze ebben a sorozatban és akkor a 'Pool nyert 3-1-re. Most közel sem ennyire egyértelmű a Liverpool győzelme 2.70.

9. A Southampton otthon még soha nem kapott ki a Liverpooltól a Ligakupában. Jó kis odds van az 1X-re 1.50

8. Októberben 1-1-es döntetlennel ért véget a két együttes bajnokija. Egy újabb ikszel elég jól járnánk 3.40.

7. Azon meccsen Sadio Mane gólt szerzett, majd kiállították — egyelőre az volt a szenegáli játékos utolsó gólja a Southampton színeiben. Ettől persze még előfordulhat, hogy szerda este betalál 3.75.

6. A hazaiak két Ligakupa meccsen vannak túl ebben a szezonban és összesen nyolc gólt termeltek a játékosai. Ezzel szemben a Liverpool csak két rúgott góllal büszkélkedhet ebben a szezonban. Könnyen előfordulhat, hogy a hazai csapat mindkét félidőben gólt szerez majd 4.20.

5. Amennyiben nyer a Liverpool, akkor ez lenne zsinórban a negyedik győzelme (minden sorozatot beleszámítva), ilyesmire február óta nem volt példa. Még az is lehet, hogy mindkét félidőt behúzzák a vendégek 4.60.

4. Az előző hétvégén James Milner zsinórban másodszor volt eredményes, ez 2015-ben már háromszor is megtörtént. Vajon szerda este is gólt szerez majd? 7.50

3.  A Southampton zsinórban két tétmeccset is elveszített, de ettől még egyáltalán nem valószínű, hogy a harmadik vereség is megtörténik 2.70.

2. A Liverpool rendre megszerezte a vezetést a legutóbbi négy, Southampton elleni meccsén. Most is benne van a pakliban, hogy a vendégcsapat szerez majd vezetést 1.87.

1. A Liverpool mindössze nyolc gólt kapott a legutóbbi tíz meccsén és házigazdájuk is pont ugyanennyit kapott, ugyanúgy tíz meccs alatt. Ebből kifolyólag simán előfordulhat, hogy maximum egy gólt látunk majd ezen a találkozón 3.25.