Tíz hasznos statisztika a Sheffield United-Tottenham meccshez


10. Az odavágón 1-0-ra nyert hazai pályán a Tottenham: november óta ez volt az első 1-0-s győzelmük. Egy újabb egygólos Spurs győzelemre 7.50-es szorzón van.

9. Múlt héten Andros Townsend volt eredményes büntetőből, majd hétévégn az FA-kupában is betalált a Leicesternek. Újabb gólja majd' ötszörös pénzt ér 4.90.

8. Hazai pályán igen jó mérlege van a Sheffield Unitednek a Tottenham ellen: legutóbbi öt, Spurs elleni meccsükből hármat megnyertek és kétszer ikszeltek. Érdemes lehet az 1X-re tenni 1.93

7. Utoljára 2007-ben látta vendégül a United a Spurst és akkor 2-1-re nyertek a hazaiak. Érdekesség, hogy a Sehffield legutóbbi négy, Tottenham elleni hazai meccsén rendre két gólt rúgott. Elég jól járunk, ha ez most is így lesz 3.40.

6. A Tottenham hét meccs alatt csupán egyszer úszta meg kapott gól nélkül  — pont a Sheffield United ellen a múlt héten. Több, mint kétszeres pénzt ér, ha a vendégek kapják az első gólt 2.35.

5. Egyébként a United három meccses nyeretlenségi szériában van, az oddsok alapján is a vendégek a találkozó esélyesei 1.85

4. Az odavágón nagyon nem ment a Sheffieldnek: kilencven perc alatt egyszer sem találták el a kaput, de akcióból a Spursnak is csak egyszer sikerült mindez. Tízszeres nyereményt tehetünk zsebre, ha 0-0 lesz a végeredmény 10.00.

3. Emmanuel Adebayor csupán két gólt lőtt eddig a szezonban, a másodikat októberben. Ehhez képest esetleges góljára nincs túl magas odds 2.80.

2. A hazaiak gólvágója Marc McNulty három meccse nem volt eredményes, nyolcszors pénzt ér, ha lövi az elsőt 8.00.

1. A Spurs már négy alkalommal vitte haza a Ligakupát, utoljára 2008-ban. Ezzel szemben a United soha nem nyerte meg a sorozatot. A Spurs végső sikere 3.60-on, míg a Sheffieldé 41.00-es szorzón van.