Tíz hasznos statisztika a Preston-Manchester United FA-kupa meccshez


10. A Preston North End és a Manchester United 1972 februárjában játszott utoljára egymással. Az is egy FA-kupa meccs volt és akkor a United nyert 2-0-ra. Most is manchesteri győzelemre van a legnagyobb sansz 1.46.

9. Egyébként meg a legutóbbi öt egymás elleni meccsük rendre az FA-kupában történt: 1962-ben és '66-ban döntetlen miatt újrajátszásra volt szükség. Az iksz most is simán benne van a pakliban 4.30.

8. Kilenc FA-kupa meccsből kettőt nyert a Preston, kétszer ikszeltek és ötöt nyert a MU. A Preston első győzelme a Vörös Ördögök ellen 1890 januárjában történt (6-1), most több, mint hétszeres pénzt ér a harmadosztályú csapat győzelme 7.50.

7. Manapság a Preston három meccses veretlenségi sorozattal büszkélkedhet és legutóbbi két meccsén nem kapott gólt. Igen jól járunk, ha 1-0-ra nyernek a hazaiak 17.00.

Preston-United kupameccs 1966-ból:

6. A United sem panaszkodhat: legutóbbi hat meccsükön nem találtak legyőzőre (négy győzelem és két döntetlen), három meccsen kaptak 1-1 gólt. Majd' kétszeres pénzt ér a Preston gólja 1.71.

5. Chris Smalling duplázott a Burnley elleni meccsen — ez volt a védő második, illetve harmadik gólja a szezonban. Újabb találata igen jól fizet 12.50.

4. A Manchester United legutóbbi három FA-kupa meccsén nem kapott gólt. Jó odds van arra, hogy ez most is így lesz és nyernek Rooney-ék 2.28.

3. Paul Gallagher 11 gólt termelt eddig a Preston színeiben és öt góllal holtversenyben vezeti az FA-kupa góllövőlistáját. A Leicesterből kölcsönbe érkezett támadó első találata igen kecsegtető opció 9.50.

2. A Bolton egykori csapatkapitánya, Kevin Davies már huszonöt alkalommal lépett pályára a MU ellen és két gólt szerzett. Újabb találata több, mint ötszörösen térülne meg 5.60.

1. Wayne Rooney karácsony óta nem rúgott gólt. Duplájára elég combos odds van 12.00.