Tíz hasznos statisztika a Plymouth-Liverpool FA Kupa meccshez


10. Előzőleg a Plymouth 0-0-s döntetlent harcolt ki Liverpoolban, ezért most újrajátsszák a meccset. Egy ikszre most is jók lehetnek a rendes játékidőben 5.50

9. A Liverpool akkor összesen 28-szor próbálkozott kapuralövéssel, szemben a Plymouth 4 kísérletével. Ennek alapján előfordulhat, hogy a gólok száma a vendégcsapatnál -1,5 alatt lesz 2.90.

8. Az előbb említett 28 kapuralövésből csak 4 ment ténylegesen a plymouth-i kapura. Egy újabb 0-0-s döntetlen most is benne van a pakliban 13.00

Liverpool-Plymouth 0-0


7. Az első mérkőzésen az ír Graham Carey nevéhez fűződött a Plymouth egyetlen kapura tartó lövése. A középpályás kilenc gólnál jár a szezonban és egy újabb találatával mi is jól járnánk 6.10.

6. A Liverpool nyeretlen maradt a legutóbbi négy tétmeccsén (három döntetlen és egy vereség). Ennek ellenére combos odds van az 1X-re 3.65.

5. A vörösök csupán négy gólt tudtak lőni a legutóbbi hat mérkőzésükön (ezekből az összecsapásokból három idegenbeli volt). Az oddsok alapján mégis a vendégek számítanak favoritnak 1.30.

4. A Plymouth 4-2-re nyert hétvégi bajnokiján a Stevenage házigazdájaként. A legutóbbi kilenc meccsükből csak egyet veszítettek el, ám igen durva odds van a hazai győzelemre 11.00.

3. A szombati bajnokin Jordan Slew lőtte a Plymouth első gólját, akinek ez volt hatodik találata a szezonban. Vastagon hoz a konyhára, ha újra ő szerzi az első gólt 15.00.

2. Jelenleg az angol válogatott Adam Lallana a Liverpool legjobb góllövője (7 gól) ugyanis Sadio Mane (9 gól) az Afrika Kupán van. Ugyanakkor Lallana utoljára december 27-én volt eredményes a Stoke elleni 4-1-es győzelmet hozó meccsen 2.95.

1. 2010 óta Liverpoollal harmadszor történhet meg, hogy kiesik az FA Kupa harmadik fordulójában. Vaskos odds van a Plymouth továbbjutására 6.00.