Tíz hasznos statisztika a Peterborough United-West Brom FA Kupa meccshez


10. A Peterborough 2-2-es döntetlent játszott előzőleg a West Brom házigazdájaként a negyedik fordulóban. Egy újabb iksz elég jó áron van 3.50.

9. A West Brom mérlege a Peterborough-val szemben 10-3-3; a legutóbbi meccsükön kétszer is vezetést szerzett Gera Zoltán egykori csapata. Ők számítanak favoritnak, de idegenben borzasztó nehéz lesz 2.10.

8. Saido Berahino duplázott az előző meccsen és így már hat gólnál jár a szezonban, azzal sem járunk rosszul, ha most csak egyszer talál be 2.85.

7. A Peterborough utoljára 1994-ben tudta otthon legyőzni aktuális ellenfelét, még egy másodosztályú találkozón. Ehhez képest most nincs is olyan magas odds a hazai győzelemre 3.60.

6. A West Brom nyeretlen maradt a legutóbbi négy tétmeccsén, ez lehet zsinórban az ötödik. Ebben a szezonban már volt ilyen szériájuk, mégpedig nem is olyan régen (2015 november-december). Továbbjuthat a Peterborough? 2.50

FBL-ENG-FA-CUP-WEST-BROMWICH-ALBION-PETERBOROUGH-FACUP-WEST BROM : News Photo

5. Ugyanakkor Tony Pulis fiai csak kétszer kaptak ki az elmúlt 10 meccsükön (3-5-2). Még egy 2-2-es döntetlen akár most is összejöhet 16.00.

4. Az Albion legutóbbi hét meccse során csak két alkalommal szerezte meg a vezetést. Megint hátrányba kerülnek majd? 2.17

3. A harmadosztályú Peterborough átlagosan 1,8 gólt szerez hazai meccsein, míg a West Brom 1,2-őt kap átlagosan idegenben. Ennek alapján simán elképzelhető, hogy a hazai csapat gólt szerez mindkét félidőben 5.10.

2. Komoly hiányzók lesznek a hazai csapatnál ma este: Michael Smith és Ricardo Santos eltiltás miatt nem léphet majd pályára. A védőpáros kulcsfigurái a Peterborough játékának, hiszen a házigazdák legutóbbi 14 meccséből 13 alkalommal kezdtek. Így akár az is előfordulhat, hogy kiesnek emiatt a hazaiak 1.56.

1. Salomon Rondon legutóbbi öt meccsén két gólt rúgott a West Brom színeiben. Szép odds van arra, hogy az ecuadori játékos szerzi majd az első gólt 5.50.