Tíz hasznos statisztika a Northampton-Manchester United ligakupa meccshez


10. A Manchester United a harmadosztályú Northampton vendége lesz és ha kikap, akkor ez lesz zsinórban a negyedik veresége. Utoljára 2015 decemberében veszített el zsinórban négy mecset a MU, bár ettől még a hazai csapat nem lesz esélyesebb a győzelemre 10.00.

9. A United hétvégén 3-1-re kikapott Watfordban és a legutóbbi négy meccs alkalmával összesen három gólt szerzett. Durva lenne, ha most 1,5 gól alatt lőne a vendégcsapat 2.95.

8. A Northampton tizenegy szezonbeli tétmeccséből hét ért véget döntetlennel a rendes játékidőben. Egy újabb iksz elég nagy bravúr lenne részükről 5.80.

Manchester United-Northampton 8-2 (FA Kupa, 1970)

7. A két együttes utoljára egy 2004-es FA Kupa meccsen találkozott, ahol a United 3-0-ra nyert 8.50.

6. A Northampton négyszer játszott a MU-val és még egyszer sem nyert (0-1-3), az összesített gólarány pedig 18-5 a United javára. Ennek ellenére meglepő volna, ha kinyílna a manchesteri gólzsák, és 4,5 felett lőnének a vendégek 7.50.

5. Ugyanis a United játékosai mindössze nyolc kapura tartó lövést tudtak összehozni a legutóbbi három meccsükön (ezekből két gól született). Egy gól nélküli kilencven perccel nem járnánk rosszul 14.00.

4. A Northampton ügyeletes gólvágója Alex Revell három találatnál jár a bajnokságban, és a ligakupa előző fordulójában is eredményes volt a West Brom ellen (2-2 a rendes játékidőben, majd tizenegyespárbaj után továbbjutott a Northampton). Revell újabb találatára csinos szorzó van 5.00.

3. Zander Diamond is eredményes volt a West Brom elleni ligakupa meccsen. A rutinos védő negyedik gólját szerezte a Northampton színeiben, amióta Burtonből eligazolt 2014-ben. Nem biztos, hogy tőle kell várni az újabb találatot 28.00.

2. Eközben Marcus Rashford szezonbeli második gólját lőtte a MU színeiben a watfordi vesztes meccsen. Könnyen előfordulhat, hogy szerdán ő szerzi majd az első találatot 5.25.

1. Wayne Rooney a Manchester United színeiben csupán öt gólt rúgott összesen a ligakupában. Persze ettől még bármikor betalálhat 2.25.