Tíz hasznos statisztika a Millwall-Watford FA Kupa meccshez


10. A Millwall és a Watford előzőleg soha nem találkozott az FA Kupában. A vendégcsapat számít favoritnak 2.45.

9. Ugyanakkor más sorozatban már jó párszor összekerült a két együttes. A legutóbbi tíz egymás elleni meccsükből a Watford csak egyet veszített el hét győzelem és két döntetlen mellett. Már csak ezért sincs túl magas odds az X2-re 1.38

8. A Watford hat legutóbbi olyan kupameccséből, melynek során londoni csapat volt az ellenfele ötöt elveszített. Egy hazai győzelem még ennek ellenére is meglepetés volna 3.10

7. Az egy kivételt az Arsenal felett aratott 2-1-es győzelem jelentette az előző szezonban. Akkor negyeddöntőben bizonyult jobbnak a Watford és egy ilyen arányú vendégsiker most is előfordulhat 9.50.

6. Amint az följebb már szóba került, a két csapat legutóbbi tíz egymás elleni meccséből csak egyet nyert meg a Millwall. Mindez még 2013 áprilisában történt a másodosztályban és 1-0-ra nyert a londoni együttes hazai pályán 10.00.

5. Legutóbb 2015 áprilisában találkozott a két csapat, akkor 2-0-ra nyert a Watford idegenben. Egy ilyen végeredmény most is benne van a pakliban 13.00.

4. A Millwall január elején már kiejtett egy Premier Ligás csapatot az FA Kupából: a Bournemouth-t verték 3-0-ra. Egyelőre eddig csak egyszer fordult elő, hogy egy kupaszezon alatt két PL csapatot búcsúztassanak, de az FA Kupában bármi megtörténhet 2.55.

3. A Watford legutóbbi három tétmeccséből kettőt kapott gól nélkül hozott le. Szép teljesítmény lenne a vendégektől egy újabb kapott gól nélküli győzelem 4.35.

2. Walter Mazzarri fiai a Manchester United felett aratott 3-1-es szeptemberi győzelem óta csak egyszer lőttek két gólnál többet. Az Evertont decemberben 3-2-re verték és most sem tűnik úgy, hogy 2,5 gól felett termelne majd a Watford 5.20.

1. A Millwall zsinórban négy tétmeccset nyert meg hazai pályán, közte a Bournemouth elleni sikerrel. Egészen jó odds van az 1X-re 1.57.