Tíz hasznos statisztika a Manchester United-West Ham Ligakupa meccshez


10. A Manchester United és West Ham vasárnap a Premier League-ben találkozott és 1-1-es döntetlent játszott az Old Traffordon. A legutóbbi hat egymás elleni meccsükből négy végződött döntetlennel és egy iksz most is benne van a pakliban 90 perc után 4.40.

9. Zlatan Ibrahimovic hosszú idő után újra eredményes volt vasárnap és könnyen előfordulhat, hogy ő lövi majd az első gólt szerda este 4.30.

8. A West Ham vezető találatát Diafra Sakho szerezte hétvégén. Mindössze másodszor lépett pályára a szezonban, de ezek szerint a gól benne van a játékában 4.40.

7. A Unitednak 68,1%-os labdabirtoklása volt vasárnap és 15 kapuralövése, szemben a West Ham 6 próbálkozásával. Ennek alapján mindkét félidőt a hazai csapatnak kellett volna nyernie, majd talán most összejön ez 2.20.

West Ham-Manchester United 2-1 (FA Kupa, előző szezon)


6. A United veretlen maradt a legutóbbi 11 olyan hazai meccsén, melynek során a West Ham volt az ellenfele. A Kalapácsosok utoljára 2007 májusában tudtak nyerni az Old Traffordon (0-1) a győztes gólt Carlos Tevez rúgta. Vaskos odds van a vendéggyőzelemre 6.50.

5. A West Ham nyeretlen maradt a legutóbbi négy tétmeccsén (0-2-2) de legalább egy gólt mindig lőtt. Meglepő volna, ha megint ők szereznék az első találatot 3.20.

4. Mindeközben a United meg veretlen maradt a legutóbbi négy tétmeccsén (2-2-0), de ezekből három meccsen rendre legalább egy gólt kaptak. A hazai csapat számít favoritnak ezen a találkozón 1.49.

3. A Ligakupa előző fordulójában a Manchester City-t ejtette ki a MU, Juan Mata góljának köszönhetően (1-0). Mata öt gólnál jár a szezonban és ezekből négyet hazai pályán lőtt. Szerdán ismét betalálhat 3.85.

2. A West Ham legutóbbi nyolc meccsén egyszer sem állt vesztésre félidőben. Jól járunk, ha náluk lesz a vezetés az első játékrész után 5.80.

1. Wayne Rooney csereként állt be a vasárnapi meccsen és  két gólra van attól, hogy megdöntse Sir Bobby Charlton klubrekordot jelentő 249 gólos rekordját. Egy duplázással ez sikerülne 9.00.