Tíz hasznos statisztika Manchester United-Manchester City angol ligakupa meccshez


10. A Manchester City szeptemberben 2-1-re verte városi riválisát a bajnokságban. Ezzel a City szempontjából három meccses nyeretlenségi sorozat ért véget a MU-val szemben. Egy vendéggyőzelem most sem elképzelhetetlen 2.85.

9. A legutóbbi hat manchesteri derbi során csak kétszer fordult elő, hogy mindkét csapat gólt szerzett. Most is előfordulhat, hogy valamelyik együttes nem tudja majd bevenni ellenfele hálóját 2.02.

8. A két csapat mindössze egyszer ikszelt a legutóbbi 15 derbi során. Nem járunk rosszul, ha döntetlen lesz a rendes játékidőben 3.35.

7. A City nyeretlen maradt a legutóbbi öt tétmeccsén (0-3-2), pedig a szezont egy tíz mérkőzéses győzelmi szériával kezdték. Nyer a hazai csapat? 2.55

United-City 3-1 (Ligakupa elődöntő, 2010 január)


6. A City legutóbbi két idegenbeli meccsén gólképtelen maradt. Lehet, hogy most sem találnak majd be? 3.10 

5. Ugyankkor a United háza táján sincs minden rendben, sőt. A legutóbbi négy tétmeccsükből csak egyet nyertek meg, vasárnap pedig 4-0-ra verte őket a Chelsea (ez volt Mourinho valaha volt legsúlyosabb veresége a Premier League-ben). Ennek tükrében lehet megéri az X2-re tenni 1.54.

4. Zlatan Ibrahimovic a legutóbbi nyolc meccsén csak egy gólt szerzett, pedig a szezon kezdetekor zsinórban öt mérkőzésen is eredményes volt. Szép lenne tőle, ha ő lőné az első gólt 6.00.

3. Sergio Agüero is elhagyta a góllövő cipőjét: a legutóbbi öt meccsén egyszer talált be. Ugyanakkor az argentin csatár még így is 11 gólnál jár 11 szezonbeli meccsen, szóval tőle is joggal várhatjuk az első gólt 5.50.

2. Kelechi Iheanacho lőtte a City egyenlítő találatát a hétvégi, Southampton elleni bajnokin (1-1). Iheanacho a szeptemberi derbin is eredményes volt, talán most is az lesz 3.40.

1. Marcus Rashford mindössze egy gólt rúgott a ligakupa előző fordulója óta. Akkor a Northampton ellen volt eredményes és ideje lenne annak, hogy újra gólt szerezzen 3.65.