Tíz hasznos statisztika a Manchester City-Newcastle meccsre


10. A Manchester City legutóbbi három Newcastle elleni meccsét idegenben játszotta, és mindhármat 2-0-ra nyerte meg. 8.50-et kóstál, ha negyedszer is ez lesz az eredmény.

9. A Newcastle hét City elleni meccsén csupán egy gólt lőtt. Vereségük ezért is tűnik a legvalószínűbbnek 1.28.

8. Utoljára augusztusban játszott egymással a két csapat, a Newcastle kilenc alkalommal lőtt kapura, szemben a City tíz kísérletével. 2.08-at ér, ha a Newcastle nem lő gólt.

7. A City 2-1-es szombati veresége a West Ham otthonában egy hét meccses veretlenségi sorozatnak vetett véget. Manuel Pellegrini fiai két meccs óta nem nyertek, az X2 3.50-es szorzón pörög.

6. A Tottenham hétvégi legyőzésével két meccset húzott be zsinórban a Newcastle. Utoljára 2013 novemberében fordult elő, hogy három meccset nyertek volna egymás után. Tízszeresen térül meg, ha ma is győznek 10.00.

A Ligakupa előző szezonjában 2-0-ra nyert a Manchester City:

5. Sammy Ameobi gólja a White Hart Lane-en volt a 22 éves játékos elő találata a szezonban. Ameobi előzőleg már két gólt lőtt a Ligakupában, igen jól fizet ha ma is betalál és a Newcastle nyer (wincast) 27.00.

4. A Newcastle legutóbbi hét meccsén rendre elsőként kapott gólt. 1.24-es szorzója van annak, ha a házigazdák kezdik a gólgyártást.

3. David Silva gólja a West Ham ellen volt a spanyol válogatott csatár negyedik találata 16 meccsen (ha a válogatott fellépéseit is beleszámoljuk). 3.60-ér, ha ma is betalál a 28 éves támadó..

2. Emmanuel Riviere lőtte a Newcastle góljainak felét a Ligakupa idei szezonjában (négyből kettőt). Nekünk sem jönne rosszul, ha ő lőné az első gólt ma 11.50.

1. Stevan Jovetic annak ellenére, hogy meccsenként átlagosan 1,8-at lő kapura, csupán két gólt lőtt eddig a City-ben. 4.75-ös szorzó van arra, ha ő szerzi az utolsó találatot.

 

SZAVAZZ AZ UNIBETRE ITT - Best Gambling Blog At The 2014 Football Blogging Awards