Tíz hasznos statisztika a Manchester City-Manchester United felkészülési meccshez


10. Az előző szezonban a Manchester City nem tudott gólt szerezni egyik bajnoki meccsén sem, amikor a Manchester United volt az ellenfél; utoljára ilyen 2010-ben fordult elő. Jól járunk, ha most sem kap majd gólt a MU 3.80.

9. Legutóbb márciusban találkoztak a felek, akkor a United 1-0-ra verte a City-t. A legutóbbi hét manchesteri derbiből csak kettőt nyert meg a MU, újabb győzelmükre igencsak combos odds van 3.00.

8. Jose Mourinho és Pep Guardiola nem először meccsel majd egymással. Az eddigi találkozók során hétszer a katalán edző diadalmaskodott, hatszor döntetlen lett és csak háromszor győzött Mourinho aktuális csapata. A City számít favoritnak 2.30.

7. Ugyanakkor Mourinho a legutóbbi három alkalommal veretlen maradt Guardiolával szemben. Szép odds van az X2-re 1.63.

6. Mindkét csapat elveszítette a legutóbbi felkészülési meccsét. A City-t a Bayern München verte meg 1-0-ra Németországban, a MU-t pedig a Dortmund 4-1-re Sanghajban. Könnyen előfordulhat, hogy ez a meccs iksz lesz 3.40.

5. Márciusban Marcus Rashford szerezte a United győztes gólját (1-0), a fiatal francia játékos végül kilenc találatig jutott a szezonban (válogatott és klubcsapat együtt). Akár még az is előfordulhat, hogy Rashford lövi majd az első gólt 7.50.

4. A legutóbbi 14 manchesteri derbi alkalmával csak egyszer született döntetlen 1.33.

3. Sergio Agüero és Kevin de Bruyne az előző szezonban összesen 45 gólt termelt a City-ben, de hétfőn egyikük sem játszik majd. Persze ettől még megtörténhet, hogy a City legalább kétszer lesz eredményes 2.17.

2. Múlt héten Henrikh Mkhitaryan betalált volt csapata ellen. A Dortmund színeiben 18 gólt rúgott az előző szezonban, vajon most is eredményes lesz? 4.40

1. A City akadémistája, Kelechi Iheanacho az előző szezonban debütált a nagyok között, de még így is 14 gólt rúgott. Nem lepődnénk meg, ha ezen a mérkőzésen is betalálna 2.85.