Tíz hasznos statisztika a Manchester City-Huddersfield Town FA Kupa meccshez


10. A Manchester City és a Huddersfield Town 0-0-s döntetlent játszott az első meccsen, ezért van szükség az ismétlésre. Nem túl valószínű, hogy az Etihadban is iksz lesz a végeredmény 9.00.

9. A City veretlen maradt a legutóbbi hét meccsén (öt győzelem, illetve két döntetlen) és toronymagas esélyese ennek a találkozónak 1.14.

8. A Manchester City az előbb említett hét meccsből négyet kapott gól nélkül hozott le. Szerdán is könnyen előfordulhat, hogy hibátlan védekezéssel nyer a hazai együttes 1.66.

7. Az első meccsen mindössze nyolc kapura tartó lövést láthatott a publikum. Durva lenne, ha megint 0-0-s döntetlent hozna ez az összecsapás 23.00.

6. Nolito, a City támadója mindössze egyszer talált kaput Huddersfieldben rendezett kupameccsen. Szerdán talán pontosabban céloz majd 1.90.

5. A vendégcsapat veretlen maradt a legutóbbi kilenc tétmeccsén, de a győzelmükhöz csoda kéne 19.00.

4. 2017-ben a Huddersfield két kupameccsen is 4-0-ra nyert, közvetlenül a City elleni találkozó előtt. Nagy tett volna tőlük, ha mindkét félidőben gólt lőnének az Etihadban 14.00.

3. Ugyanakkor a Huddersfield a legutóbbi három tétmeccsén csak két gólt tudott szerezni. Nem volna meglepő, ha gólképtelenek maradnának szerdán 1.62.

2. Hétvégén Michael Hefele gólt lőtt a Burnley elleni bajnokin (1-1) és így már öt találatnál jár a Huddersfield játékosa ebben a szezonban. Azon viszont még talán ő is meglepődne, ha eredményes volna a City otthonában 17.00.

1. A Huddersfield elleni mérkőzést leszámítva a City rendre elsőként szerzett gólt a legutóbbi 10 meccsén. Ez alighanem most is így lesz 1.11.