Tíz hasznos statisztika a Liverpool-Southampton Ligakupa meccshez


10. Az első meccsen a Southampton 1-0-ra verte a Liverpoolt és komoly esélye van arra, hogy döntőbe jusson 1.95.

9. A múlt heti odavágón a Szentek mindössze 32%-os labdabirtoklást tudtak produkálni, de még így is többet lőttek kapura, mint a Liverpool (11-9). Durva lenne, ha megint 1-0-ra tudna nyerni a Southampton 18.00.

8. Azon a meccsen Roberto Firmino volt az egyetlen olyan Liverpool játékos, aki egyáltalán eltalálta a kaput. Vajon gólt szerez majd szerda este? 2.85

Southampton-Liverpool 1-0 (2017. 01. 11.)

7. A Liverpool legutóbbi öt, Southampton elleni meccséből csak egyet nyert meg (1-2-2). Ez az egy győzelem pont a Ligakupában született az előző szezonban — a 'Pool 6-1-re győzött akkor. Most is ők a favoritok 1.50.

6. A 6-1-es győzelem alkalmával Divock Origi mesterhármast szerzett. A belga csatár viszont utoljára 2016 decemberében volt eredményes, úgyhogy most egy szimpla gól is megtenné 2.55.

5. A Southampton legutóbbi négy tétmeccséből hármat megnyert és egyet elveszített. Már csak ezért sincs túl magas odds az 1/2-re (hazai vagy vendég) 1.22.

4. Ráadásul a Southampton ezen a négy meccsen csak egy gólt kapott. Ennek ellenére meglepő volna, ha megúsznák kapott gól nélkül az Anfielden tett látogatást 6.10.

3. Hétvégén a Leicester ellen győzött 3-0-ra a Southampton és Jay Rodriguez szerezte a találkozó második gólját  — ez volt az első találata, mióta megérkezett Bournemouth-ból. Jól járunk, ha ismét eredményes lesz a karácsony előtt igazolt játékos 5.10.

2. A Liverpool legutóbbi hat tétmeccséből csak egyet nyert meg, az oddsok alapján viszont mégsem tűnik valószínűnek egy vendéggyőzelem 7.00.

1. Roberto Firmino az egyetlen támadó a Liverpool keretében, aki gólt szerzett a legutóbbi öt meccsen —  Sadio Mane az Afrika Kupán van jelenleg. A szorzók szerint arra van a legnagyobb esély, hogy Sturridge lövi majd a meccs első gólját 4.75