Tíz hasznos statisztika a Liverpool-Manchester United bajnokihoz


10. A Liverpool több meccset veszített el a Manchester United ellen, mint bármelyik más csapattal szemben a mezőnyből (65). Ennek ellenére nem a vendégcsapat számít favoritnak 3.60.

9. A Manchester United legutóbbi öt, liverpooli vendégjátéka alkalmával csak egyszer kapott ki három győzelem és egy döntetlen mellett. Remek odds van az X2-re 1.75.

8. A Liverpool zsinórban megnyerte a legutóbbi négy bajnokiját és most favoritnak számít 2.17.

7. Jürgen Klopp csupán egyszer kapott ki edzőként, amikor Jose Mourinho ült az ellenfél kispadján. Sínen van a hazai siker, vagy éppen egy döntetlen? 1.32

6. Mostanában a Liverpool igencsak gólerős otthon: ez lehet zsinórban a harmadik olyan hazai PL meccsük, ahol négy vagy több gólt szereznek. Mi sem járunk rosszul, ha 3,5 gól felett termelne a hazai csapat 9.50.

5.Wayne Rooney három találatra van attól (246) hogy beállítsa Bobby Charlton 249-as gólrekordját (minden sorozatot beleszámolva). Egy duplával már nagy lépést tenne meg 31.00.


4. A felek utoljára az Európa Liga legjobb 16 csapata között találkoztak az előző szezonban. Akkor a Liverpool 2-0-ra nyert az Anfielden, a visszavágó pedig 1-1-es döntetlent hozott az Old Traffordon. Mindkét végeredményre van most is sansz (12.00, illetve 7.00).

3. James Milner az előző szezon rajtja óta kilenc gólt lőtt és 12 gólpasszt adott. Ebben a tekintetben jelenleg nincs nála eredményesebb játékos most a Liverpoolban és könnyen előfordulhat, hogy hétfő este is betalál 5.00.

2. Zlatan Ibrahimovic a legutóbbi 49 bajnokiján összesen 53 gólt lőtt (még a PSG-nél eltöltött idejét is beleszámolva). Bátran várhatjuk tőle a mérkőzés első gólját 6.75.

1. Amióta Klopp a Liverpool menedzsere, 27 Premier League meccs során a Liverpool csak nyolc alkalommal nem kapott gólt. Vajon a United föltöri majd a reteszt? 3.10