Tíz hasznos statisztika a Liverpool-Exeter FA Kupa meccshez


10. Az Exeter 2-2-es döntetlent játszott előzőleg a Liverpoollal, ezért kell megismételni a találkozót. A negyedosztályú Exeter akkor kétszer is vezetett a 'Pool ellen, de az Anfielden alighanem más lesz a helyzet, nem véletlen, hogy az X2-re ilyen magas odds van 3.90.

9. A múltkori döntetlen volt az első alkalom az Exeter története során, hogy nem kapott ki a Liverpooltól. Előtte már ötször játszott egymással a két csapat és rendre a Liverpool nyert, nyilván most is ők a favoritok 1.28.

8. A Liverpool összesített hazai eredménye az Exeterrel szemben 10-1 (három meccsről van szó: 1950, 1980 és 1982). Ettől függetlenül meglepődnénk, ha ma 3,5 felett termelnének a hazaiak 3.45.

7. Tom Nichols tizenegyedik gólját szerezte hétvégén az Exeter színeiben és a Liverpool ellen is ő kezdte a gólgyártást. A játékos már három gólt lőtt 2016-ban, újabb találatával elég jól járnánk 4.25.

6. A Liverpoollal játszott döntetlen előtt az Exeter zsinórban négy meccset veszített el. A vörösök ellen kiharcolt iksz úgy tűnik, hogy megadta a kezdőlökést, ugyanis a hétvégén nyerni tudott az Exter a bajnokságban. De még így is durva meglepetés lenne, ha győznének szerda este 11.00

Exeter City v Cambridge United - Sky Bet League Two : News Photo

5. Egyébként nincs túl jó formában a Liverpool: 11 meccsből csak hármat nyertek meg; legutóbbi négy hazai mérkőzésükből pedig csak egyet. Újabb iksz jön? 6.00

4. Jerome Sinclair volt az, aki először egyenlített az Exter elleni első meccsen, holott előtte nem igazán jutott lehetőséghez a 19 éves játékos. Szép pénzt hozna a konyhára, ha ő lőné ma az első gólt 5.80.

3. Christian Benteke a padon kezdett a MU elleni rangadón és amúgy már december 30. óta nem lőtt gólt. Ma megtörik a jég? 1.81

2. Loanee Jayden Stockley az Exeter négy lőtt góljából hármat szerzett a Liverpool elleni kupameccs óta. Ez persze nem jelent garanciát arra, hogy csapata az Anfielden is eredményes lesz 1.91.

1. Az Exeter legutóbbi hét meccséből hatszor rendre hátrányba került  — az egyedüli kivétel pont a Liverpool elleni meccs volt a St James Parkban. Ismétli magát a történelem és a negyedosztályú csapat jut majd vezetéshez megint? 4.25