Tíz hasznos statisztika a Liverpool-Barcelona felkészülési meccshez


10. A Liverpool és a Barcelona nyolc alkalommal játszott eddig tétmeccset. Az angol csapat mérlege a katalánokkal szemben 3-3-2, de nem ők számítanak favoritnak 5.00.

9. A két csapat mindkét egymás elleni döntetlenje gól nélküli volt. Egy 0-0-s végeredmény azért most elég meglepő volna 13.00.

8. A Barcelona és a Liverpool utoljára a BL 2006/07-es szezonjában találkozott egymással. Akkor a katalánok 1-0-ra győztek az Anfielden, ám mégis a Liverpool jutott tovább a több idegenben lőtt gól miatt (összesítésben 2-2). A mostani összecsapás esélyese a Barca 1.65.

7. Ez lesz a Liverpool nyolcadik felkészülési meccse a Premier League startja előtt. Ezekből a mérkőzésekből ötöt megnyertek, kettőt pedig elveszítettek. Szép odds van az 1X-re 2.25.

 Liverpool-Barcelona 2-1 (Nou Camp, 2007)

6. A Liverpool 2-1-re kikapott kedden az AS Roma elleni felkészülési meccsen. Azon a mérkőzésen 24 kapura tartó lövést jegyezhettünk föl, vélhetően most sem lesz hiány ezekből és akár 3,5 gól fölött is termelhetnek majd a csapatok 2.55.

5. A Liverpool összesen csak három gólt kapott a felkészülési meccsek során (kettőt az AS Romától és egyet a Chelsea-től). Vajon most zár majd olyan jól a védelmük, hogy a Barca csak 1,5 gól alatt lőjön? 2.23

4. Luis Suarez 82 gólt szerzett a Liverpool színeiben, mielőtt a Barcába igazolt. Betalál egykori klubja ellen? 2.02

3. Az előző szezonban Suarez 59 gólt szerzett 53 meccsen a Barcelonában. Nyolcszor lőtt mesterhármast és 22 gólpasszt adott. Már csak ezért sem lepődnénk meg, ha emiatt ő szerezné a mérkőzés első gólját 4.50.

2. A felkészülési meccsek alatt a Barcelona már két brit csapatot is megvert két gólos különbséggel (Celtic és Leicester). Ezalatt Munir El Haddadi háromszor volt eredményes és most is az lehet 2.65.

1. Az AS Roma elleni meccsen Sheyi Ojo szerezte a Liverpool szépítő találatát. A 19 éves játékos összesen 30 mérkőzést játszott az előző szezonban a 'Poolban, illetve hát javarészt kölcsönben a Wolves-ban. Jól járunk, ha beveszi majd a Barcelona hálóját 6.50.