Tíz hasznos statisztika a Leicester-Chelsea ligakupa meccshez


10. A Chelsea összesített mérlege tétmeccsen a Leicester City-vel szemben 51-30-25. A vendégcsapat számít favoritnak 2.20.

9. A londoni kékek a legutóbbi tíz Leicester elleni tétmeccsükből nyolcat megnyertek egy döntetlen és egy vereség mellett. A vendéggyőzelem vagy az iksz elég valószínűnek tűnik 1.36.

8. 2000 januárjától számítva a Leicester 14 Chelsea elleni meccsből csak hármat nyert meg két döntetlen és kilenc vereség mellett. Az oddsok alapján most sem a hazai csapat számít esélyesnek 3.25.

7. Ugyanakkor a "Rókák" utoljára idén januárban kaptak ki hazai pályán  a Tottenham nyert náluk 2-0-ra az FA Kupában. Egészen jó odds van az 1X-re 1.69.

6. A két együttes utoljára az előző Premier League szezon utolsó meccsén találkozott a Stamford Bridge-en. Akkor 1-1-et játszottak, egy ilyen végeredmény most is benne van a pakliban 7.00.

5. Előzőleg a Leicester 2-1-re nyert hazai pályán a Chelsea ellen még tavaly decemberben 11.50.

4. Akkor Riyad Mahrez szerezte a győztes találatot. A szélső ebben a szezonban már három gólnál jár és nem lepődnénk meg, ha ő szerezné a mérkőzés első találatát 8.50.

3. A decemberi meccsen Jamie Vardy is eredményes volt; ebben a szezonban két gólnál jár és számíthatunk a harmadikra tőle 2.90.

2. Islam Slimani duplázott a Burnley ellen vasárnap, ráadásul ez volt a bemutatkozó PL meccse. Vajon maradt még ott, ahonnan ezek a gólok jöttek? 3.05

1. Diego Costa legutóbbi öt Premier League meccsén öt gólt rúgott. A ligakupában még soha nem volt eredményes, de most ez is megtörténhet 2.45.