Tíz hasznos statisztika a Király-kupa döntőhöz


10. A Bilbao legutóbbi öt, Barcelona elleni meccséből egyet megnyert három vereség és egy iksz mellett. Brutális odds van az 1X-re 4.50.

9. Ebben a szezonban a Barca kétszer is elverte már aktuális ellenfelét: hét gólt rúgtak és csak kettőt kaptak. Ennek a meccsnek is a katalánok az esélyesei 1.22.

8. A Barca huszonhatszoros (!) kupagyőztes és fennállása során csak tízszer kapott ki a döntőben. Nem csoda hát, hogy ilyen alacsony a szorzó kupagyőzelmükre 1.10.

7. A Bilbao sem panaszkodhat a kupagyőzelmek számát illetően: összesen 23 alkalommal vitték haza a trófeát, bár a legutóbbi 1984-ben volt. A baszkok sikerére igen magas szorzó van 7.00.

6. Előzőleg hétszer találkozott a két csapat a döntőben, ebből a Barcelona ötöt nyert meg. Egyik összecsapás sem torkollot hosszabbításba, de persze ettől ez még előfordulhat 7.00.

Athletic Club v FC Barcelona - La Liga : News Photo

5. Legutóbb februárban játszott egymással a két csapat, azóta a 24 tétmeccsből húszat megnyert a Barca, míg a Bilbao húszból csak tízet. Messiéknek áll a zászló 1.51.

4. Neymar hatot lőtt a Király-kupa idei szezonjában, duplájával mi is jól járunk 6.00

3. Múlt héten Lionel Messi két gólt szerzett a Depor ellen (2-2), így már 56 gólnál jár. Már 16 meccsen duplázott a szezonban, vajon összejön neki a mesterhármas a döntőben? 10.00

2. A Bilbao a hetedik helyen zárt a bajnokságban és a szezon során mindössze 42 gólt lőttek a baszkok, a Barca viszont 110-et termelt 1.73

1. Aritz Aduriz 24 találatából hat született ebben az évben. A baszkok közül  neki van a legnagyobb esélye gólt szerzni 4.50