Tíz hasznos statisztika a Juventus-AC Milan kupadöntőhöz


10. A Juventus már tízszer nyert kupát Olaszországban, ennél többször egy olasz csapat sem vihette haza a trófeát. Az AC Milan utoljára 2003-ban nyert kupát, már csak ezért is a torinói csapat számít favoritnak 1.60.

9. A Milan ötszörös kupagyőztes, de emellett hétszer veszített a döntőben. Könnyen összejöhet számukra a nyolcadik vereség 7.00.

8. A Juventus rendre megnyerte legutóbbi nyolc Milan elleni tétmeccsét  — ez a sorozat a 2012/13-as kupaszezonban kezdődött, akkor a Coppa Italia negyeddöntőjében 2-1-re nyertek a Zebrák. Egy magabiztos Juve siker senkit nem lepne meg 2.55.

7. Ugyanakkor ennek a nyolc győzelemnek a során hatszor egy gól döntött a Juventus javára. Most talán érdemes 1-0-s hendikeppel tenni a Zebrák sikerére 2.75.

2015-ben a Juventus 2-1-re verte a Laziót a Coppa Italia döntőjében: 

6. A felek utoljára áprilisban találkoztak, akkor a Juve 2-1-re nyert a San Siróban. A Zebrák győztes gólját Paul Pogba szerezte, aki összesen tíz gólt rúgott a szezonban és emellett 12 gólpasszt adott a bajnokságban. Jól járunk, ha Pogba szerzi az első gólt 6.40.

5. A Milan legutóbbi 11 meccséből csak kettőt nyert meg és mindössze 10 gólt rúgott ez idő alatt összesen. Egy kapott gól nélküli Juventus siker simán benne van a pakliban 2.23.

4. Ezzel szemben a Juventus a legutóbbi kilenc meccséből csak egyet veszített el nyolc győzelem mellett. Az 1X-ért kínált magas odds sok mindenről árulkodik 2.43.

3. Carlos Bacca volt a Milan ügyeletes gólvágója ebben a szezonban a maga 18 bajnoki találatával. Utána hat góllal Giacomo Bonaventura következik a házi góllövőlistán, úgyhogy Bacca góljával talán érdemes most is számolni 4.80.

2. A másik oldalon Paulo Dybala 19 gólt rúgott, ez a második helyre volt elég a bajnoki góllövőlistán (Higuaín 36-ot vágott a szezonban). Egy Dybala gól elég valószínű szombat este 2.20

1. A Milan legutóbbi kilenc meccsén hatszor mindkét csapat gólt szerzett. Szép odds van arra, hogy ez most is megtörténik 2.38.