Tíz hasznos statisztika a Csehország-Skócia barátságos meccshez


10. Csehország mérlege 4-1-1 Skóciával szemben, viszont legutóbbi három meccsükből kétszer nyeretlenek maradtak velük szemben. A hazai együttes számít favoritnak 1.80.

9. A két együttes utoljára a 2012-es Eb-selejtezőjén találkozott, akkor 2-2-es döntetlent játszottak és a skótok 1999 óta először rúgtak gólt cseheknek Szép odds van egy újabb döntetlenre 3.50.

8. Darren Fletcher utoljára pont azon a selejtezőn lőtt gólt Skócia színeiben. Ennyi idő után vajon újra betalál? 16.00

7. Skócia eddig az összes meccsét elbukta a csehek vendégeként. Összesen hét gólt kaptak tőlük és csupán hármat lőttek; egy 2-1-es hazai győzelem simán benne van a pakliban 9.00.

6. A skótok egy négy meccses nyeretlenségi sorozatnak vetetettek véget tavaly októberben; akkor 6-0-ra verték Gibraltárt. Mondjuk ettől még nem a vendégcsapat a mérkőzés esélyese 4.75.

5. Csehország az első helyen végzett a selejtezőcsoportjában, de a csoprtgyőztesek közül nekik volt a legrosszabb gólarányuk (+5). Összesen 14 gólt kaptak tíz meccsen, így akár még az is előfordulhat, hogy a skótok szerzik majd az első találatot 2.60.

4. A cseh válogatott legutóbbi nyolc meccséből egy sem ért véget döntetlennel, ugyanakkor hatszor előfordult, hogy mindkét csapat gólt rúgott. Talán most sem lesz ez másképp 2.05.

3. Skócia legeredményesebb játékosa egy másik Fletcher volt, mégpedig Steven. Hét gólt szerzett, de ez sem volt elég ahhoz, hogy Skócia kijusson az Európa-bajnokságra. Viszont jól járunk, ha Fletcher lövi majd az első gólt 9.50.

2. Skócia legutóbbi öt meccsén négyszer fordult elő, hogy hátrányba került. Ez könnyen megtörténhet most is 1.42.

1. Ladislav Krejci, a Sparta Praha játékosa legutóbbi két válogatott meccsén eredményes volt; most is az lesz? 3.85