Tíz hasznos statisztika a Crystal Palace-Watford FA Kupa meccshez


10. A két csapat egyik négy alkalommal találkozott az FA Kupában és a Watford háromszor nyert. Az oddsok alapján mégis a vendégek továbbjutására van kevesebb esély 2.23.

9. A Watfordnak ez lehet zsinórban az ötödik győztes meccse az FA Kupában, ilyesmire eddig csak egyszer volt példa a klub történetében. Nem a vendégcsapat számít favoritnak 3.20.

8. A Crystal Palace eddig háromszor jutott az FA Kupa elődöntőjébe, de csak egyszer verekedte be magát a fináléba. Most viszont jó esélyeik vannak a továbbjutásra 1.68.

7. A Palace számára is ez lehet zsinórban az ötödik győzelem az FA Kupában. Alan Pardew csapata a favorit 2.40.

6. Ezt a megelőzően a két csapat csak egyszer találkozott a Wembley gyepén. A 2013-as Championship play-off döntőjében a Palace 1-0-ra verte a Watfordot és egy hasonló eredmény most is simán előfordulhat 7.50.

5. A bajnokságban a Crystal Palace előbb 1-0-ra nyert a Watford vendégeként, majd aztán a Watford győzte le őket a Selhurst Parkban 2-1-re 12.00.

4. A Watford legutóbbi kilenc meccsén csupán hat gólt szerzett (minden sorozatot beleszámolva). Nem nehéz elképzelni azt a forgatókönyvet, mely szerint kapott gól nélkül nyer a hazai csapat 3.80.

3. Ugyanakkor a Palace is csak négy találatig jutott a legutóbbi hat meccsén. Meglepő volna, ha most három gólt is szereznének a 90 perc alatt 6.25

2. Odion Ighalo még nem lőtt gólt 2016-ban a Premier League-ben, viszont a legutóbbi két FA Kupa meccsén eredményes volt. Jól járunk, ha ő szerzi az első találatot 5.80

1. Emmanuel Adebayor csak egy gólt szerzett még a Palace színeiben, de azt pont a Watford ellen tette még februárban. Megint eredményes lesz? 3.15