Tíz hasznos statisztika a Crystal Palace-Liverpool FA-kupa meccshez


10. A legutóbbi három alkalommal az aktuálisan éppen otthon játszó csapat rendre három gólt szerzett. Elég jól járunk, ha ez most is így lesz és a Palace 2,5 felett termel majd 8.50.

9. A bajnokságban nem is oly' rég 3-1-re nyert a Crystal Palace a Liverpool ellen. Egészen jól mérik a hazai győzelmet 3.75.

8. Azon a tavaly novemberi meccsen a Liverpool hiába lőtt többet kapura, mégis kikapott. Több, mint négyszeres odds van arra, hogy nem lőnek gólt a vendégek 4.20

FA-kupa elődöntő 1990-ből:  Crystal Palace vs. Liverpool

7. A két csapat nem túl gyakran ikszel egymással: 1994 decembere óta 14 meccsből csak kettő végződött döntetlennel. Óvatos duhajoknak 1.30-at kínál az 1/2.

6. A Liverpool december közepe óta veretlen vendégként (rendes játékidőben). Jó odds van a vendéggyőzelemre 2.00.

5. Az Everton elleni bajnokit leszámítva a Liverpool kettő, vagy több gólt lőtt legutóbbi négy meccsén. Jól fizet a két gólos hendi 7.50.

4. Mario Balotelli győztes gólt szerzett kedden, az volt az első találata bajnoki meccsen a Liverpool színeiben. Most sem jönne rosszul, ha ő szerezné az utolsó gólt 6.75.

2014 májusában három gólos előnyt  engedett ki kezéből a 'Pool:

3. A Palace kilenc meccsből csupán egyet veszített el, plusz a legutóbbi három meccsükön egyszer sem kaptak egy gólnál többet. Egészen sok pénzt hoz a konyhára, ha úgy nyernek a hazaiak szombaton, hogy nem kapnak gólt 6.30.

2. Fraizer Campbell eredményes volt a hétközi fordulóban, ez egy pontot ért a Palace-nak a Newcastle ellen (1-1). A támadó újabb gólja majd' négyszeresen térül meg 3.90.

1. A Liverpool a Bolton 2-1-es legyőzése után jutott az FA-kupa ötödik fordulójába: Philippe Coutinho a hosszabbításban lőtte tovább csapatát. Vajon megint eredményes lesz? 4.25